Pozdrav,
potreban je jedan ili više programera zainteresovanih za timski rad.
Potrebno je napredno poznavanje web programskih jezika i alata kao i neko iskustvo.
Šta tražim(o):
- odgovornost
- efikatnost
- mogućnost interaktivnog sudjelovanja u kooperativnom timskom radu
- većinski dio dana slobodan (pošto radimo stalno, aktivno i žestoko)
- POUZDANOST
Šta nudim(o):
- poslovno riješenje
- veću zaradu na nivou akcija, odnosno uspješnih realizacija
- već razrađene biznis planove i ideje
- pristup timskim otkrićima
Drugim riječima, potrebni su programeri ili programer koji će raditi u timu koji svakodnevno istražuje i pronalazi nove načine za interent zaradu. Bazirat ćemo se na moderne načine zarade kao što su affiliate, ecommerce i slično.
(ukoliko ne znate šta je affiliate i ecommerce nema veze, to i nije vaš posao, vaše je da znate uraditi što vam se traži uz maximalnu pouzdanost i sigurnost)
Vi garantujete:
- da ćete biti prisutni svakodnevno i uključeni u komunikaciji sa timom
- da ćete odrađivati vaše/naše zadatke u dogovorenom periodu i da ćete uvijek biti dostupni za vaš tim
- da ćete čuvati poslovne tajne i informacije kojima budete raspolagali
Molim samo ozbiljne kandidate da se jave meni u inbox. Imajte u vidu da nije bitno da slažete kako ste visoko kvalifikovani već i da to dokažete i ostvarimo longlife partnership.
Poznati smo po tome da smo uspjeli godinama držati lance stranih i domaćih projekata koji su zaradili pozamašne prihode. S ciljem širenja tima, mogućnosti i dostignuća otvaram ovaj konkurs i nadam se da GAMERS ima kandidate koji posjeduju sve navedene kvalifikacije!
Ukoliko mislite da ste Vi baš taj, budite slobodni (opet ponavljam) da me kontaktirate u inbox sa nekom kraćom pričom o sebi a ja ću, ako zadovoljite osnovne kriterije dalje procesuirati vaš zahtjev!
[!] - Neophodno je da dostavite vaš brzi kontakt kako bih Vas u slučaju da zadovoljite kriterij vašom pričom mogao kontaktirati da procesuiramo dalje vašu aplikaciju ili eventualno da utvrdimo uvid u Vaše kvalifikacije.
Zajedno smo jači!