Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomoc oko sklapanja racunara

84 pregleda · 2 odgovora · otvorena 10.10.2016. u 23:08

Treba mi pomoc oko sklapanja novog rac. Nisam ekspert znam koje su grafe,procesori,koliko rama je potrebno i to za sklapanje solisnog racunara ali mi je potrebna pomoc kako da znam hoce li ta grafa se moci uklopiti sa maticnom ili procesor pa da mi objasnite malo kako to funkcionise i kad odem u radnju da odma izaberem konfig.. ne znam bas njemacki pa nema sanse da se raspravljam sa njima koja konfig. valja a koja ne znaci sutra cu vam ponuditi konfu odprilike kad objasnite pa vi recite oce moci i kako ce kanter ici na njoj  :D
Bez obzira gde si u svabiji savjetujem ti da ne kupujes PC iz izloga.
Izbjegavaj radnje kao sto su saturn, mediamarkt,conrad. Cak i kupovina preko amazona je bolja nego ici kod ovih .
Dal kupovao djelove ili gotove PC-e skupi su

Sta god hoces da kupis kucas na geizhals i gledaj sta gde ima, stiklaj opciju austrija ili njemacka i gledaj
hud_saytext_1 je napisao/la:
Bez obzira gde si u svabiji savjetujem ti da ne kupujes PC iz izloga.
Izbjegavaj radnje kao sto su saturn, mediamarkt,conrad. Cak i kupovina preko amazona je bolja nego ici kod ovih .
Dal kupovao djelove ili gotove PC-e skupi su

Sta god hoces da kupis kucas na geizhals i gledaj sta gde ima, stiklaj opciju austrija ili njemacka i gledaj
Hvala za savet ali cu ipak pogledati u conradu nesto mozda i ima a blizu mi je.. ne zelim polovan ili da narucujem pa da cekam 10 dana :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.