Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

S6 Edge pitanje

164 pregleda · 8 odgovora · otvorena 15.09.2016. u 19:41

Pozdrav ekipa!
Prije par dana sam stavio Edge na punjenje, i sve je ok radilo.
Sljedeće jutro nisam ga uopće mogao pokrenuti, i vidim znak baterije kako se puni...
Danas evo nikako ga nemogu upaliti... kada ga stavim na punjač, vidim da se zagrije, ali idalje ga upaliti nikako ne mogu...
Pokušao sam soft reset i hard reset ali nula... (držanje raznih kombinacija tipki)

Je li tko imao sličnih problema sa istim,drugim uređajima...

Nadam se da je defektna baterija, da nije do matične   
Moze li recovery mode ?

Ugasis telefon (makni ga i sa punjaca), Drzi volume Up, Home, i power sve skupa nekih 10 tak sekundi. Ubrzo nakon toga dodje onaj robotic (android logo) i vrti se ono.

Imao sam slican problem sa S6 tako sam napravio, nista drugo nije moglo.
B1LKY je napisao/la:
Moze li recovery mode ?

Ugasis telefon (makni ga i sa punjaca), Drzi volume Up, Home, i power sve skupa nekih 10 tak sekundi. Ubrzo nakon toga dodje onaj robotic (android logo) i vrti se ono.

Imao sam slican problem sa S6 tako sam napravio, nista drugo nije moglo.
Jesam...ništa...
OverAndOut je napisao/la:
Kada ga povežem s PC-om ne pokazuje mi nikakvu konekciju? Misliš da će proraditi ako to probam?
ODIN bi ga trebao detektovati, ako možeš ući u onaj DW Mode (press and hold Home + Power + Volume Down buttons), ne vjerujem da je do matične , matična kad vrisne on se ne odaziva nikako  ...

edit: Drugi dio poruke (ovo poslije punjena, nisam vidio)  
OverAndOut je napisao/la:
Kada ga povežem s PC-om ne pokazuje mi nikakvu konekciju? Misliš da će proraditi ako to probam?
citaj chat imam ja havera zna oko toga
a da nije slucajno ku****a

Post dobio šamar od Demonijak

Imao isti problem cim sam ga kupio, maticna ploca.. sreca pa su htjeli zamjenuti za drugi tel.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.