Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS 1.6 Nostalgia

93 pregleda · 2 odgovora · otvorena 11.08.2016. u 08:40

Jutro raja ....

Dižem temu da čisto onako vidim koliko vas i dalje osjeća ljubav prema ovoj staroj igri..

Koliko se sjećate , koje su vam naljepše uspomene na nju i slično.

Lično najljepši trenutci u CS su mi bili sa jednim klanom , a to je Wicked Electronic Players nekad 2009-2011-12.. Bio sam klinjo sa malo starijim momcima , neki fax , neki srednja a ja imao još godinu - dvije osnovne. I dalje se sjećam nekih od njih a to su po nickov-ima kako ide "Sirco , skywalker , NIRee , Juka , Castro haha i ima ih još par al ne mogu precizirat nikove...

Ti clanwarovi- hltv streamovi kad se igralo vs ostalim klanov-a na g.ba... Ehhh da mi se bi vratit na jedno 10 dana u taj period...

Izgubio sam kontakte sa većinom od njih jer ono raspao se klan malo se čatalo ostali se uozbiljili koliko sam čulo Siro ce oženio , Skywalker i danas dan se čujemo odigramo LoL-a i on je kao što znam oženjen...

Šta je sa vama? Koje su vama najdraže memorije igranja? Klan ? Ljudi s kojima ste igrali?
Igrica se i danas dan igra sirom svijeta, ali je propala u raznim stvarima koji je krase.A mozda je to zbog toga sto je dosla neka nova generacija ljudi koji je igraju na takav nacin.Opet ko zna.Meni je bilo zanimljivo neke 2011-te, ostajalo se do kasno i upoznavali se razni ljudi.Mi smo bili generacija koja je CS 1.6 igrala zbog druzenja a ne zbog same igre, a danas to kod nove generacije nije tako.
Najbolje mi je bilo gledati meceve klanova u lokalnom netu, to je bilo ludilo. Sto se mene tice licno nisam ga igrao nesto previse, jer sam vise bio sa rajom sto su igrali strategije (WC3 u to vrijeme bio čača), ali sam znao solo iz kuce uci na neki server i igrati ili dm ili zm.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.