Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Hextech Chest Pomoc

41 pregled · 2 odgovora · otvorena 10.08.2016. u 18:25

Pozdrav, pošto sam novi u ovom svemu i postoji ova stvar oko chesta koja mi nije jasna pa ako može pomoć. Dakle na početku sam za 3 dana dobio fragmente i 3 chesta jer mi je ono kad' otvorim pisalo da su mi omogućena 4 chesta da osvojim, eh sad' mi se pojavio ovaj oko slike frame (okvir) na kojem kada čuvam izbaci dole da svijetli chest kao u fazonu dostupan imam 4 dostupna ali kako sam skont'o chest se može dobiti samo ukoliko pobjedim i pređem sa 4 na 5 rank ?

Pitanje je da li ja mogu npr dobiti sa Xerathom chest ako mi ovdje piše kao da je omogućeno a da sam već 5 rank ?
Valjda sam dobro objasnio. Unaprijed hvala !
Chest dobijaš kada sa čempionom dobiješ ocjenu S-,S, S+.
Ide jedan chest na jednog čempiona, znači ako si sa Xerathom već dobio ocjenu S, sljedeći put kad dobiješ tu istu ocjenu na istom čempionu nećeš dobiti chest.

Post dobio aplauz od SK0CK0

Mukekee je napisao/la:
Chest dobijaš kada sa čempionom dobiješ ocjenu S-,S, S+.
Ide jedan chest na jednog čempiona, znači ako si sa Xerathom već dobio ocjenu S, sljedeći put kad dobiješ tu istu ocjenu na istom čempionu nećeš dobiti chest.
super, znači ne moram čekat' da mi ima onaj frame oklop oko slike da bih dobio kada prelazim na 5 rank :D super onda, hvala ti ja mislio moram prvo sa ova 4 dobiti da bi mi odobrili za druge :D Hvala na pomoći, admine možeš lock

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.