Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Elektrotehnička Buca Potok

231 pregled · 11 odgovora · otvorena 23.06.2016. u 13:25

Pooz svima.Ove godine trebam da krenem u srednju pa me zanima vase misljenje o ET skoli u Buca Potoku.Našao sam forum koji je iz 2011 pa da vidim da li se ista promjenilo.  :D :D
Ako volis gudranje, zavolit ces i tu skolu  
Jedino ako volis uciti, al bas uciti to upisi. Msm, ako te ne zanima zivot sa strane, izlazenje, trebe i to. Iskreno ne bih nikom pozelio te strucne skole, nema zena nema zivota, pogotovo kad se sjetis da ti je skola u potoku Buca, vrhunac izlaska u Buby na pile. Zavisi kakav si..  
FallenWarrior951 je napisao/la:
Znas li koliko bodova treba za nju i koji predmeti se gledaju? Kontam i ja da upisem.
Pa treba odprilike 60 bodova ali moras racunati na to da ce biti i onih likova sto imaju po 90-100 bodova.Gledaju ti se fizika,matematika i tehnicko cini mi se nisam siguran.
eXtroverT je napisao/la:
Pa treba odprilike 60 bodova ali moras racunati na to da ce biti i onih likova sto imaju po 90-100 bodova.Gledaju ti se fizika,matematika i tehnicko cini mi se nisam siguran.
Ne kontam po kojem se sistemu racuna ja izracunao nesta imam 91 bod :P
eXtroverT je napisao/la:
https://creator.zoho.com/registracija/on-line-kalkulator-uspjeha/form-perma/Online_kalulator_za_upis/U65yeRfMSuxtzaCeGCbfbu6zMQvPag4w56Z67XBWBJKnwDDWMkOehvGz6CA5xs7bD4zfAVKqRYUG5qQS2Wjm8wDRg0F3k7hthjGs

ovo ti je kalkulator za racunanje prosjeka.Za zadnja dva izborna predmeta stavi 0 posto je ovo stari kalkulator gdje je bilo 5 predmeta na maturi.
ne mozes nula staviti ne ispadne ti pravilno nikako npr meni bilo 10+8,5+7 i ispadne mi sa 0 15 bodova a treba 25,5 :P
ne mozes nula staviti ne ispadne ti pravilno nikako npr meni bilo 10+8,5+7 i ispadne mi sa 0 15 bodova a treba 25,5 :P
ne,jer se bodovi mature mnoze sa 0.60
eXtroverT je napisao/la:
ne,jer se bodovi mature mnoze sa 0.60
To je prosle godine bilo nije sad tako vise
To je prosle godine bilo nije sad tako vise
E nez onda  :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.