Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Teretana Sa

184 pregleda · 6 odgovora · otvorena 31.03.2016. u 15:40

Ima li neka teretana na Dobrinji/Stupu ili blizu negdje da nije 50KM ?
Ari Gym, Nedzarici ( ne znam tacno gdje )

Ako ti nije daleko imas i na AP terzo onaj 
spo7er je napisao/la:
Ari Gym, Nedzarici ( ne znam tacno gdje )

Ako ti nije daleko imas i na AP terzo onaj :)
Koliko su znas li ?
weeD0 je napisao/la:
Koliko su znas li ?
Ari Gym 40KM, 100% siguran. (U sklopu kuće kod Penny-a u Nedžarićima)

Terzo ti je isto ispod petobanke 100%.

Mada ako oćeš iskreno, najisplativije mjesto u gradu ti je olimpijski bazen, 60KM prvi put (radi izrade magnetne kartice), 50KM svaki naredni.. Bazen, teretana i sauna(radi do 21:00).
spo7er je napisao/la:
Ari Gym 40KM, 100% siguran. (U sklopu kuće kod Penny-a u Nedžarićima)

Terzo ti je isto ispod petobanke 100%.

Mada ako oćeš iskreno, najisplativije mjesto u gradu ti je olimpijski bazen, 60KM prvi put (radi izrade magnetne kartice), 50KM svaki naredni.. Bazen, teretana i sauna(radi do 21:00).
Otoka je odlična radi bazena i saune ali teretana ku**u ne valja. Nema 10 kvadrata gym  
Na dobrinji imas gym elita tamo gdje je parking od trole u onim stamenim zgradama u prizemlju neka od njih, 40 KM ja mislim

Ary gym ti je kad ides ulicom iza studentskih domova prema stupu dole ides sve do velike table PENNY plus pise tu skrenes desno i jos 50ak metara s desne strane privatna kuća plave boje tu je i gym... isto 40 KM
biggiepk je napisao/la:
Otoka je odlična radi bazena i saune ali teretana ku**u ne valja. Nema 10 kvadrata gym  
Mala teretana, ali eto ako uspijes da uganjas i otprilike pohvatas vremena kada nema nikoga, super ti je  Pogotovo iz razloga sto mozes ulaziti koliko oces puta dnevno..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.