Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

nelupetaj gluposti

18 pregleda · 0 odgovora · otvorena 30.03.2016. u 16:44

"Što se tiče gospodina koji je davno prerastao sve generacije ovog portala pod nickom "musso", želim da ti poručim da si banovan zbog niza kršenja pravila koje si prekršio u protekla dva mjeseca pa mi se samo sakupilo za bana i s ovim postom jučerašnjim si samo bacio iskru.

Još jedna mala informacija za male membere koji pokušavaju nešto promjenit svojim anketama.
Svi ćete napustit ovaj portal prije mog napuštanja pozicije, tako da vi samo nastavite revoluisat a ja volim banovat. Merak mi pravo."

Molim te ako si toliko pametan ko sto se predstavljas,kao sto unosis neku silu "kao ti neko"

znaci molim te molim na ljepi nacin navedi mi primjer,razlog,dan post bilo sta gdje sam ja u zadnja 2 mjesca prekrsio pravila..

Alo momak ja u dva mjeseca nisam postavio 5postova,da sam neko sta pisao,bila sta,u ovih 14godina ovdje sam postavio 750postova pa ti malo sa svojom glavicom razmisli ja krsim pravila...

Jedino ti krsis pravila ovdje druze moj i ja ti savjetujem najbolje bi ti bilo da odstupis,za mene je gamers svetinja ja neznam kako ga ti gledas,druze ja sam na ovome sajtu ostario al na pozitivan nacin Nemogu gledati da ga neko rusi kao ti...Budi pametan i ne glumi ono sto nisi.

Budi pozdravljen

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.