Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Riješeno 12 bodova

SA Bosanskog na Engleski

151 pregled · 3 odgovora · otvorena 22.08.2007. u 15:13

Interesuje me gdje mogu skinuti program,,,da sa Bosanskog jezika,prevodi na Engleski jezik...Citao sam neki dan u Dnevnom Avazu,ali zaboravio sam ,molio bih vas da mi pomognete da nadzem taj program..PLS no SPAM..Slab sam sa engleskim ,tako da bi mi ovo pomoglo...
Rješenje
Ako je u pitanju neki tekst koji ti treba prevesti, mogu ti pomoci. Sto se programa tice, znam da postoji Babylon ili tako nekako, samo ne znam da li postoji sa bosanskog na engleski.
               Pinky^^ je napisao/la:
Ako je u pitanju neki tekst koji ti treba prevesti, mogu ti pomoci. Sto se programa tice, znam da postoji Babylon ili tako nekako, samo ne znam da li postoji sa bosanskog na engleski.

ae napisi mi text

Postovanje kako ste svi
sretan rodzendan Sweetheart....Mi smo dobro kako je vrijeme kod vas,,i mnogo smo vas pozelili...kako su : a ja cu imena napisat ae
               DyemaL3mi0 je napisao/la:
ae napisi mi text

Postovanje kako ste svi
sretan rodzendan Sweetheart....Mi smo dobro kako je vrijeme kod vas,,i mnogo smo vas pozelili...kako su : a ja cu imena napisat ae

U uvodnom pozdravu, mislim da se na engleskom ne moze reci "postovanje". Moze se reci samo na kraju, dakle "S postovanjem". Umjesto toga, probacu sa "Zdravo".

Hi, how are you?
Happy birthday Sweetheart!
We are all fine. What's the weather like there?
We miss you a lot.
How X, X, X, X, X are?

To je to.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.