Ne mogu za svaki postavljat sliku ali evo nešto ovako:
Ime filma: Shutter island
Cover:

Zanr: Mystery, Thriller
Kratak opis: Leonardo DiCaprio, fenomenalna uloga na otoku koji je pretvoren u pokusnu ludnicu
Ime filma: Inception
Cover:

Zanr: Action, Mystery, Sci-Fi
Kratak opis: Leonardo Di Caprio,stvarno hvata svaki vaš trenutak i zagolica vam maštu o snovima
Prestige - Hugh Jackman - ko voli magiju, stariji vijek, ovaj film je definitivno za njega
godfather 1 2 3 - mislim da se ovdje nema o cemu pisati, classic, must watch
Scent of a women - Al Pacino - jedan od meni najdražih filmova, Al glumi slijepca..borba kroz događaje u velikom gradu.. vrhunski film, must watch
Fracture - Antony Hopkins - Frajer ubije svoju ženu i brani sam sebe, detalji i niz događaja ostavlju bez daha, must watch
oceanovih 11 12 13 - George Clooney, Brad Pitt, većina vas je sigurno gledala ovaj film, ugl. velike pljačke i master minds..
Dnevnik jednog kosarkasa - Leonardo DiCaprio, opet haha, na početku karijere. Film pokazuje kako droga uništava vrhunske sportiste
American history x - Edward Norton - ko voli historiju, nacizam i fazone, film za njega
Hanibal - kad jaganjci utihnu - Antony Hopkins, nevjerovatno dobar film o luđaku koji može sve i svašta, must watch
Scarface - Al Pacino, classic, must watch
Heat - Al pacino vs robert de niro, stari classic o krađama
Dallas Buyers Club - Matthew McConaughey, frajer koji ne može bez seksa, droge i alkohola, oboljeva od aidsa, i u svoj toj patnji pomaže sebi i drugima da što duže žive
Eyes Wide Shut - Tom Cruise i Nicole, u jednoj vrhunskoj ljubavnoj, misteri drami, film je vrhunski ali nije za mlađu populaciju
Requiem for a dream - Ellen Burstyn i Jason u vrhunskoj kombinaciji jako teškog filma koji ostavljena rijetko koga ravnodušnim. Majka koja se drogira, sin koji krade i dila, a djevojka koja se *****.. must watch
Shawshank Redemption - Morgan Freeman, - legendardni film, frajera osude pogresno i tad pocinje pravo sranje
Goodfellas - Robert De Niro - vrhunski mafijašski film