Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

NFS 2015 2 Fast 2 Furious Skyline

120 pregleda · 8 odgovora · otvorena 22.03.2016. u 11:26

Pozdrav raja,
Izadje tako i NFS 2015 u 2016 za PC pa reko da napravim sta, kako vam se cini? 99% replika iz filma 2 Fast 2 Furious Nissan Skyline GT-R R34, ustvari vec svi znate auto, pojedine stvari poput naljepnica na haubi nemaju u igri pa zato nije 100% replika ali dovoljno dobra. Sta mislite? Ako neko igra NFS zelio bih vidjeti vasa auta 

https://www.youtube.com/watch?v=sStFGrowEeM
Koliko je kvalitetan klip govori to da sam ga full pregledao a nijednom nisam fast forwardao, svaka ti cast i na živcima i kreativnosti.

Svidja mi se taj koncept kopiranja poznatih auta, odradi još koje  
spo7er je napisao/la:
Koliko je kvalitetan klip govori to da sam ga full pregledao a nijednom nisam fast forwardao, svaka ti cast i na živcima i kreativnosti.

Svidja mi se taj koncept kopiranja poznatih auta, odradi još koje  
Vjerovao ili ne, auto sam radio oko 2 sata sa pauzama i video je ubrzan tacno 1000 puta od normalne brzine da stane sve u jedan video, uradit cu jos auta mozda koji iz prvog dijela fast and furious.
Gledao sam i prije nego si postavio temu, znaci pokidao video. Svaka cast na trudu i svemu ^^ Subovan sam odavno i uvijek imas podrsku.
LatexOP je napisao/la:
Gledao sam i prije nego si postavio temu, znaci pokidao video. Svaka cast na trudu i svemu ^^ Subovan sam odavno i uvijek imas podrsku.
Hvala drug
kAzaSHO je napisao/la:
jell free igra ako jest moze link da skinem
Nije free i nema cracka jer je online only igra
RAVEN3 je napisao/la:
Nije free i nema cracka jer je online only igra
koliko kesa
kAzaSHO je napisao/la:
koliko kesa
Odes drug i gledas cijene ili na originu ili na ostalim sajtovima

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.