Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 20 bodova

Video - CV

110 pregleda · 7 odgovora · otvorena 21.03.2016. u 20:26

Potreban mi je neko sa određenim iskustvom i znanjem u pravljenju CV-a,onih igračkih fazona, najboljih dijelova iz više videa da se objedini u jedan, sa fokusom na pojedinca. Nagrada bi bila u premiumu/kreditu .
brate samo da ti kažem da se to radi po cijeni 300-500KM, pa ti vidi koliko premiuma moraš kupiti
zhady je napisao/la:
brate samo da ti kažem da se to radi po cijeni 300-500KM, pa ti vidi koliko premiuma moraš kupiti
Prijatelju, ja ne tražim profesionalno urađen CV , tražim 2 sata nečijeg vremena da odvoji, izreže par situacija iz videa koje mu pošaljem i objedini ih u jedan . 300-500 km? Za to? Ni u ludilu.
Atif je napisao/la:
Prijatelju, ja ne tražim profesionalno urađen CV , tražim 2 sata nečijeg vremena da odvoji, izreže par situacija iz videa koje mu pošaljem i objedini ih u jedan . 300-500 km? Za to? Ni u ludilu.
pa šta misliš šta rade u nekom foto/video studiju nego odvoje 2 sata? otiđi slobodno do grada pa se raspitaj kakve cijene udaraju. Što bi neko ovde radio za 10 premiuma ono isto što oni urade za 300KM
Razumijem sta tražiš ali da se nadovezem 300-500KM nije velika cijena za nešto što ce uveliko da ti pomogne u budućnosti jer kome god posaljes takav jedan uradjen CV, ne samo da izgledaš ozbiljnije već ce ljudi i vise pažnje da obrate na njega.

On topic : Kontaktiraj Mireta, koliko znam on je dobar oko tih stvari.

Post dobio aplauz od miire

300-500KM hahahahah
Atif je napisao/la:
Ja radim CV -ove i vec imam desetak odradjenih CV -ova. Uzimam pare za to, ali ne uzimam sigurno 300-500KM. Svaki CV je pomogao za dalje. Jedan otisao u Ameriku, drugi otisao u Cesku, ostali su sve po nekim gradovima dok je njih par jer su lijeni dzaba bacili pare na CV.

Ja ti mogu uraditi, ali naravno, naplacujem, ali ne uzimam uopste tolike pare jer nema potrebe.

Ako hoces, javi mi se.
zhady je napisao/la:
pa šta misliš šta rade u nekom foto/video studiju nego odvoje 2 sata? otiđi slobodno do grada pa se raspitaj kakve cijene udaraju. Što bi neko ovde radio za 10 premiuma ono isto što oni urade za 300KM
Da ja to nisam nekad radio i bavio se time, možda bi se i zapitao o tim parama, ovako znam o čemu pričam. Budući da sad nemam vremena od posla za cimanje oko vegasa i pravljenje cv-a, treba mi neko ko će to uraditi umjesto mene , na način na koji bih ja napravio pomenuto - ništa profesionalno ne očekujem , samo izrezati i ubaciti u jedan video. Ko god da se bavi time i ko se i najmanje razumije u bilo koji program za editovanje, uzet će 2 sata maximalno njegovog vremena. To za foto/video studije stoji , samo je to malo reći smiješno, 150e se plaćaju puno naprednije stvari od izreži-zalijepi-dodaj efekat između izrezanog-zaokruži čovjeka-odjavi.LP

ON TOPIC: Našao sam momka, hvala svima na odgovorima.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.