Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

Pisanje molbe ili prijave

232 pregleda · 9 odgovora · otvorena 16.03.2016. u 18:55

Pozdrav svima,

Potrebne su mi par riječi ili rečenica koje su upečatljive i izgledaju ubjedljivo u pisanju molbe ili prijave za konkurs.
Hvala unaprijed1

Za kakav konkurs?
napiši da bi ti lakše bilo kad bi ti pola familije izginulo nego kad bi ti odbili oni molbu/prijavu
Poštovani,
javljam se na Vaš oglas za radno mjesto.

Nadam se da ćete razmotriti moju prijavu za nevedeno radno mjesto i da ćete u meni vidjeti osobu koja će se moći pridružiti i doprinijeti daljem širenju i napredovanju Vašeg kolektiva (ili društva).

S poštovanjem!

(ime i prezime)

Post dobio aplauz od exampLe_

Je li konkurs za posao da ti ja otprilike napravim formu tacnije da ti objasnim kako da sastavis tu molbu iz cega treba da se sastoji,jer sam ja predavao tako te molbe 
Strogo persiranje osobe kojoj pises molbu i pisanje da si ti u podredjenom položaju spram njih  Nista bolje ne prolazi nego dizanje ega drugoj osobi, i ako te odbije nastavi i dalje sa persiranjem i svim tim fazonima.

Post dobio aplauz od exampLe_

Kucaj motivaciono pismo za prijem na posao i procitaj prvih par sastava. Vjeruj da ce ti puno pomoc.
https://europass.cedefop.europa.eu/en/home

Europass je danas svugdje standard i u iole ozbiljnim firmama bi trebao biti pravilo. Ništa lakše, a ništa bolje 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.