Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PES 2016 PESProfessionals Patch V3

82 pregleda · 6 odgovora · otvorena 09.03.2016. u 13:33

Screenshots:

Patch sadrzi :
datapack 2 Version 1.03.2

- Zimske transfere
- Dodana FULL Bundesliga
- Dodana je Egipatska Liga
- Nove tetovaze za igrace
- Korektna imena i slike za sve menadjere
- Dodane su 3 Classic Lige : (La Liga Classic - Classic League - Classic Italian League)
- Odradjene su face,dresovi,grobovi za sve Classic igrace
- Ubaceni su nalazili u Ligi Sampiona (Malmo - BATE Borisov - Shakhtar Donetsk - Astana - CSKA Moscow - Dynamo kiev)
- Ubaceni su 3 kluba u Evropa Ligi (Celtic - Besiktas - Fenerbahce)
- HD trava
- HD Grafika

I jos mnogo toga

DOWNLOAD : PES 2016 PESProfessionals Patch V3

11 Part Link => Mediafire
INSTALACIJA :

Ne razumijem se u ove patcheve, mislim igrao sam sokera i sve ali uvijek na konzolama bez ovih patcheva, ali samo imam rijeci hvale za ljude koij ove patcheve odrade i pruze ih ljudima free. Jel oni suradjuju sa Konamijem ili rade sve na svoju ruku?
spo7er je napisao/la:
Ne razumijem se u ove patcheve, mislim igrao sam sokera i sve ali uvijek na konzolama bez ovih patcheva, ali samo imam rijeci hvale za ljude koij ove patcheve odrade i pruze ih ljudima free. Jel oni suradjuju sa Konamijem ili rade sve na svoju ruku?
Rade na svoju ruku 

Dobri su svi patchevi po meni najbolji graficki odradjen Smoke Patch i ovaj PESProfessionals 
soul_eclipse je napisao/la:
Rade na svoju ruku 

Dobri su svi patchevi po meni najbolji graficki odradjen Smoke Patch i ovaj PESProfessionals 
Da li je legalno to sto rade ili? Mislim cudno mi je zasto im KONAMI nije do sada ponudio ugovor jer ovim patchevima im promovisu igru i to dosta dobro.
spo7er je napisao/la:
Da li je legalno to sto rade ili? Mislim cudno mi je zasto im KONAMI nije do sada ponudio ugovor jer ovim patchevima im promovisu igru i to dosta dobro.
Naravno preko 50 razliciti sajtova prave patch za PES6,PES2009,PES 2010,PES 2011,PES 2013,PES 2016 i nekoliko njih za FIFA 14,FIFA 15 i FIFA 16 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.