Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

#1 Projekt 5 Sedmica

248 pregleda · 10 odgovora · otvorena 15.02.2016. u 20:04

Ucesnici izaberite bilo koju temu koja je ponudjena ovdje u odgovorima i saljite meni na PM!

Da krenemo polako sa ovim projektom.

Ucestvuju:

LatexOP
pirot
RSF
biggiepk
307lol
NestaLewis
rusijabajomoj

Ovdje pisite svoje teme koji bi zeljeli da mi ( ovi gore) fotografisemo ove sedmice. Naravno teme moraju da budu realne i normalne.

Fotografije saljite meni preko PM!
124 pregleda i samo jedan odgovor od momka koji ucestvuje u projektu. Pa daj ljudi jel vam tesko napisati bilo kakvu temu da mi uslikamo? :/
LatexOP je napisao/la:
124 pregleda i samo jedan odgovor od momka koji ucestvuje u projektu. Pa daj ljudi jel vam tesko napisati bilo kakvu temu da mi uslikamo? :/
Ja sam predložio na onoj inicijalnoj temi promjene vremena kao side-contest svih 5 sedmica da traje, a što se tiče sedmičnih jednostavno i lako, napraviti progres rasta biljke. Naime, svaki dan se oko nas dešavaju stvari koje ne primijetimo dok se ne zadubimo u to. Ovo bi bila lijepa prilika da se obrati pažnja na prirodu. Svi, ako ništa drugo imate bar jednu saksiju u kući iz koje nešto zeleno raste, uslikate to 7 dana zaredom i eto projekta :D
oči
kiša, magla

prigodno za ovo vrijeme kakvo je vani, imate hrpu "materijala", i lijep grad/prirodu 

Post dobio aplauz od soul_eclipse

Panorama
Makro, pejzaž?
Slikajte bilo koju temu koja je ponudjena ovdje u odgovorima i onda saljite meni!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.