Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[Igra] [Pravimo priču] Tema: Ja u gradu

139 pregleda · 4 odgovora · otvorena 09.02.2016. u 18:11

Pozdrav svima :D
Ovako, da vam kažem i da vas pitam da li vam se svidja ideja da ovako uz ove igre imam posebno podkategoriju zvana Pravimo priču koja bi se sastojala od raznih tema.

Znači, recimo ovaj put je naša tema [b]Ja u gradu[/b] ne moram vam objašnjavati,jasno vam je o čemu se radi.

Ovako, cilj nam je da skupimo što više postova i da napravimo što veću priču,zato ajde molim vas odazovite se,te bih zamolio admina da daje aplauz svakome ko napiše validan post, da bi nas bilo više :D
Ja ču na kraju skupiti sve, te ćemo napraviti priču :D

">Neka pravila da postavljamo, ne bi trebali, ali eto ugl.
- Svako bi trebao dodati svoju rečenicu na prethodni post.
- Prethodni post kopirate, te onda dodate svoju rečenicu i tako idemo.
- Radi preglednosti ne citirajte postove.
- Ako neko prije vas napiše, samo edit na vaš post :D

Znači, po rečenicu. Ajde da počnemo :

Kada sam jutros došao u grad, kupih sebi banana, jabuka i flašu mlijeka.
Budu brate ovakve teme, stih na stih ili priča s tri riječi, ali bude slab odziv iako su svaka 2 mjeseca, a kamoli da se pravi podforum, nemoj me pogresno shvatit al' jbg.
Al' evo da probijemo led

Kada sam jutros došao u grad, kupih sebi banana, jabuka i flašu mlijeka.I što mi je ostalo kusura, uzmem žvake, lizalo i ostavim žutih za kase.
Kada sam jutros došao u grad, kupih sebi banana, jabuka i flašu mlijeka.I što mi je ostalo kusura, uzmem žvake, lizalo i ostavim žutih za kase. Krenem lagano kuci poslije kupovine, kad vidim preko puta mi neko maše, ko je sad ovaj, kad ono stari poznanik.
Kada sam jutros došao u grad, kupih sebi banana, jabuka i flašu mlijeka.I što mi je ostalo kusura, uzmem žvake, lizalo i ostavim žutih za kase. Krenem lagano kuci poslije kupovine, kad vidim preko puta mi neko maše, ko je sad ovaj, kad ono stari poznanik. Dok malo bolje razmislim vidim da je to niĐe veze i lupim sebi samar da se razbudim.
Kada sam jutros došao u grad, kupih sebi banana, jabuka i flašu mlijeka.I što mi je ostalo kusura, uzmem žvake, lizalo i ostavim žutih za kase. Krenem lagano kuci poslije kupovine, kad vidim preko puta mi neko maše, ko je sad ovaj, kad ono stari poznanik. Dok malo bolje razmislim vidim da je to niĐe veze i lupim sebi samar da se razbudim. I opet odem u grad, kupim sebi banana, jabuka i paksic zutog za kasu iz kladionice.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.