Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Leicester City - diskusija.

418 pregleda · 20 odgovora · otvorena 06.02.2016. u 23:02

Nisam mogao a da ne otvorim ovu temu 

Interesuje me šta vi mislite o ovom Leicester City-u. Klub je stvarno drama. Nakon današnje pobjede nad Manchester City-em (3-1) osigurali su 1. mjesto i sada je drugoplasirani manchester city 6 bodova iza njih. Dakle, evo i mala anketa da vidim šta vi mislite da li Leicester može do naslova prvaka ove godine.

Također, imam jedno pitanje da li će Leicester igrati ovako i sljedeće sezone?
Istopili svu plastiku redom  .
Realno BPL nije tako jaka liga ove sezone ali Leicester igra odlično, Mahrez i Vardy su je***e zvijeri. Baš bih volio da budu prvi na kraju i mislim da imaju fine šanse da budu  .

Da će igrati ovako i sljedeće sezone, čisto sumnjam ... Ovu sezonu će teško ponoviti.
Gotivim ih ko tim kolektivno, i sam Ranieri (njihov trener) je izjavio da igraju svaku utakmicu kao da im je posljednja, ne čuvaju rezultat, ne brane se cijelu utakmicu već idu na sve ili ništa, znaju da nemaju šta izgubit, mogu do titule sigurno jedini kandidat im je City =)

I realno volio bih da osvoje čisto da pokažu da nije sve u parama 
smao da se javno zahvalim na velikim poklonjenim kvotama ove sezone od lestera.. odgovor je DA, mogu do naslova ove sezone..

cuj ovoga la ligu spominje i poredi je sa englezima, da nema la lige nebi znali u fudbalu sta je simuliranje i valjanje po terenu..

englezi izmislili fudbal, brazilci ga uljepsali..

JA iskreno nikada prije nisam ni čuo za Leicester nit me je interesovalo puno, al brate mili, sad bi volio da osvoje i da ih vidim u Ligi Šapiona 
Svi bi mi (potajno) volili da leicester osvoji 

btw. Verdi ce na ljeto u Bayern,paz'te sta sam rekao  
Madoxx je napisao/la:
Svi bi mi (potajno) volili da leicester osvoji 

btw. Verdi ce na ljeto u Bayern,paz'te sta sam rekao  
Potpisao je on do 2019. za Leicester, neće on niđe 
alko176 je napisao/la:
Potpisao je on do 2019. za Leicester, neće on niđe :D
NEĆE ON NIĐE

al je mangupcina vardy prava, bivsi robijas koji je u slobodno vrijeme igrao fudbala i iz ljubavlju prema sportu naravno, do prije godinu dana bio u petoj engleskoj evo ga sad prva liga u vodecem timu :)
Glasao sam DA, iako ima jos dosta tu da se igra. Vidjet cemo, ovaj Van Gaal govori ako dobiju sutra Chelsea onda ce ManU osvojit pa ko ce sta vjerovat.  
U EPL se nikada ne zna ko ce osvojiti zato je najbolja liga 
Ma oni će ko Hoffenheim, raspucali se jednu sezonu, sljedeća sezona truba, donji dio tabele
Kako god ova sezona završi, sigurno znam da će sljedeće biti opet među zadnjim, čak me ne bi čudilo ni da ispadnu u nižu ligu.
Diskusija je Leicester City i fino diskutuj te,otvorit cemo diskusiju za sve lige pa cemo se tu prepirati 
Volio bih da osvoje jer sigurno nece imati dovoljan igracki kadar da zadrze ovu formu u drugoj sezoni.
Lester je ove godine svijuh iznenadio i dosta dobro igraju,imaju dosta dobrih igraca tipa vardy i mahrez.Ove godine imaju dosta sanse da osvoje ligu i volio bi jako da osvoje...A za sljedecu sezonu cisto sumnjam da ce biti medju velikom petorkom engleske jer znate kako fudbal funkcionise...Dosta ce se igraca rasprodati otici po velike klubove a lester ce opet pasti...
Ma je**m ja i ovaj leicester i njihov trud, nešto oni našli pobjeđivat.. MRŠ JE***E JUDE
Ma ljudi igraju fantasticno, sta su jucer radili city-u to je nevjerovatno. Mahrez, Vardy, Drinkwater i Albrighton su fantasticni bili. Konte su im ubitacne. Dokazali su da je strast mnogo vaznija i jaca od svih para. Nadam se da ce osvojiti i ako ovako nastave to ce se i ostvariti.
Leicester je ekipa koja prikazuje onaj stari engleski fudbal, iz 90-tih. Iako mi se to u jednu ruku svidja, ipak ne mogu reci da bi zelio da osvoje ligu. Taj fudbal sto igra Leicester je davno prosao, vrijeme je da se igra pravi fudbal. Po raznim statistikama oni su zakucani za dno tabele, ali ipak ovoliko losa sezona im je dala sansu za titulu. Poznato je to prokletsvo Ranieria i prvog mjesta, tako da mislim da ce pasti opet. Tottenham ove sezone igra daleko najlijepsi fudbal i volio bih da oni uzmu titulu jer je nisu osvojili 40+ godina, a ove godine je najvise zasluzuju.
Nemaju igrace za odrzat trenutnu formu tj nemaju jaku rezervu..,tako da ce im forma opasti kad tad i pitanje da li mogu izgurati do kraja sezone,a volio bih da osvoje napokon i ove pare unistavaju :D
SimplYY je napisao/la:
Leicester je ekipa koja prikazuje onaj stari engleski fudbal, iz 90-tih. Iako mi se to u jednu ruku svidja, ipak ne mogu reci da bi zelio da osvoje ligu. Taj fudbal sto igra Leicester je davno prosao, vrijeme je da se igra pravi fudbal. Po raznim statistikama oni su zakucani za dno tabele, ali ipak ovoliko losa sezona im je dala sansu za titulu. Poznato je to prokletsvo Ranieria i prvog mjesta, tako da mislim da ce pasti opet. Tottenham ove sezone igra daleko najlijepsi fudbal i volio bih da oni uzmu titulu jer je nisu osvojili 40+ godina, a ove godine je najvise zasluzuju.
oni igraju pravi fudbal a pored njih barca, bayern i dortmund.
ostalo je karina teska 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.