Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Poništeno pitanje 15 bodova

Igraona u Sarajevu sa volanom?

287 pregleda · 7 odgovora · otvorena 08.01.2016. u 17:37

Drugim rijecima, da li postoji igraona u Sarajevu sa racing wheelovima, gdje i koje su cijene po satu? Naravno pod uslovom da nisu neki crappy volani od 100km, vec barem neki 300+ logitechovi g25+ itd :D Hvala lijepo.
Ne postoji.

Pa 70% dobrih igraona se u Sarajevu zatvorilo. Komponente su jeftine tako da većina može igrati igre kući, 99% omladine ima neograničen pristup internetu kući tako da.. nema svrhe da rade. Samo je pitanje kad će se i Neon zatvoriti.
biggiepk je napisao/la:
Ne postoji.

Pa 70% dobrih igraona se u Sarajevu zatvorilo. Komponente su jeftine tako da većina može igrati igre kući, 99% omladine ima neograničen pristup internetu kući tako da.. nema svrhe da rade. Samo je pitanje kad će se i Neon zatvoriti.
Na ciglanama je postojala igraona gdje je bilo par strasnih volana (strasnih=skupih, cockpit cijeli lol). Nazalost zatvorilo se prije jos par godina.

Znam da smo vukojebina, al tolika da ne postoji igraona sa volanima, lol.
Izgleda da ces morat sam seb volan kupovat 
biggiepk je napisao/la:
Ne postoji.

Nije baš do toga, evo recimo slučaj sa CoD internet kafićem na Grbavici.

On bi i dalje radio da nije sve bilo "na kuću". Vazda je ista raja dolazila, što mlađa da igra igrica, što starija da dođe popije kafu, popije pivu, siđe naveče u gluha doba i igra igrica.

Sve je to bilo prejako, jer je uvijek ista raja, ali su propali zato što je bukvalno sve bilo na kuću. Ne pamtim kad sam tamo marke dao za bilo šta...
Uskoro :)
eeee imam ti ja volan prodatii ako hoces :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.