Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[G] Igra 2015. je?

168 pregleda · 11 odgovora · otvorena 04.01.2016. u 14:44

Pozdrav,

2015. godina je bila godina koja nam je donijela dosta novih naslova. Eh, nadi da vidim šta vi mislite, koja je po vama najbolja igra 2015e godine, odlučio sam da napravim ovu malu anketu.

Četiri igre koje sam naveo u anketi su jedne od najboljih igara 2015e godine. Ne kažem da su najbolje ja sam nego dosta stranih, popularnih gamerskih portala su, možemo reći, dokazali da su to jedne od najboljih igara.

Naravno, ako mislite da igra koja je zaslužuje da bude igra 2015e godine, a ne nalazi se među ove četiri navedene, glasajte za opciju "Neka druga?" i u postu napišite koja je to igra.

Volio bi da neko stavi ovu temu u zanimljive par dana, pa bi kasnije nekada napisao i rezultate glasanja.

Sa srećom 
Po meni je FO4 najbolja, mada sam cuo da je witcher puno bolji.
Igrao sam sve osim Witchera, tako da ne znam 
Igrao sam svaku igru što si naveo. Iskreno bloodborne me je najviše dojmio i igra je znači Bože.. međutim problem je što jako malo raje je igralo ovo ( ps4 ekskluziva) tako da teško da će se ona izabrati. The Witcher je odlična igra kao i mgs5, ali fallout je fallout 
Fallout 4 glupa igrica   Mrzim inače robote a i samu igricu odmah
Black_MaiL je napisao/la:
Fallout 4 glupa igrica   Mrzim inače robote a i samu igricu odmah
hahahaha čuj roboti 
biggiepk je napisao/la:
Igrao sam svaku igru što si naveo. Iskreno bloodborne me je najviše dojmio i igra je znači Bože.. međutim problem je što jako malo raje je igralo ovo ( ps4 ekskluziva) tako da teško da će se ona izabrati. The Witcher je odlična igra kao i mgs5, ali fallout je fallout 
Witcher 3 je vec dobio goty...
https://www.youtube.com/watch?v=XmWdZivI0pQ

Probao sve, witcher daleko najbolji po meni...
Fallout 4 je definitivno najigranija igra 2015.
A po meni najbolja je GTA 5 , igra je izasla prije za konzole, al' PC verzija je izasla u aprilu 2015.

Tako da definitivno GTA V
Witcher 3 pa Fallout 4 pa GTA V ako uzmemo u obzir da je tek ove godine izasla za PC... MGSV je STRASNA igrica, ma ubiti sve su one jako dobre, ne bih uopste samo jednu izdvajao..
Black_MaiL je napisao/la:
Fallout 4 glupa igrica  :D Mrzim inače robote a i samu igricu odmah
ooo bože ko sve zalazi na GAMERS.ba
The Witcher 3 WH. Ljepši i pregledniji open world dugo nisam vidio. Btw, ta će fallout ba. Beeze igra sanela mi malog.
Igra godine je definitivno Ori and the Blind Forest, bez previse diskusije

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.