Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

PES 6 finte

470 pregleda · 12 odgovora · otvorena 17.08.2007. u 16:42

ovako trebaju mi finte (driblinzi) ako neko zna na PES 6 bilo da je na tastaturi ili na dzojstik
BTW: biciklo, laznjak, roling znam

Mogu ti pomoci u vezi laznjaka. Pritisnes kocku pa odmah iza toga X. Znaci, brzo kocka pa X i naravno stranu na koju zelis to uraditi.
znam vec navedene i jos nesto znam da onaj dribling posebni mogu uraditi c ronaldo, ibrahimovic i ronaldinjo
Uh

1. Laznjak radis tako sto brzo pritisnes kocku pa X.

2. Biciklo radis sto 2x brzo tapnes L1

3. Roling radis tako sto (na gamepadu) rotiras desni analog, roling ne mozes uraditi na tastaturi.

Napomena: Ronaldhino, Ibrahimovic i C. Ronaldo i mozda jos neki ne rade biciklo nego rade onu "njihovu" fintu, trzaj loptom u jednu stranu i naglo prebacivanje na drugu.

Ako ti treba jos nesto, reci.

Zadnji edit: 17.08.07 u 10:50:22

ajoj kakve se teme postavljaju ali nema veze pomocu ti

biciklo sam pritiskas L1 samo tuci po L1 dobijes biciklo

pritisni L1R1 zajedno dobijes da ti onaj jedan tvoj doda loptu i onda L1 iks kocka dobijes jaki sut

Eto
Imas jos npr, ako pritisces R1 loptu ces nabijati u for, i dok tako trcis, pritisnes R2 i malo skrenes s igracem s kojim trcis, i nabices loptu 10-ak metara naprijed, idealno za pretrcavanje velikih distanci (ovo s Henry-em izgleda fenomenalno).
Evo, ako hoces da postanes majstor u PES-u i da zadivis raju, pogledaj ovaj link i pregledaj sve:

http://www.pesoholichari.com/vb/showthread.php?t=3886

Uz malo vjezbe, sve se moze
mcill je napisao/la:
Evo, ako hoces da postanes majstor u PES-u i da zadivis raju, pogledaj ovaj link i pregledaj sve:

http://www.pesoholichari.com/vb/showthread.php?t=3886

Uz malo vjezbe, sve se moze

Evo ovdje imas mislim sve, a imas fintu 3x L1 i odradi fintu naku To mogu odredjeni igraci, a kreator te finte je ronaldihno.
cita li iko ovdje sta ja pisem
nemojete ni odgovarati sta vam je ljudi
napisao sam da biciklo, laznjak i roling znam takode sam napisao za onu drugu fintu
BTW nisam se ni nadao da ce mi neko pomoci prvenstveno sto ste vi navikli na teme tipa
MOZE LI PJESMA pa kad neko postavi gamersku temu
kazete OJ STA PITA

ako ste dosli do ovog reda jer po svemu sudeci vecina cita samo prvi red ne morate se truditi vise snasao sam se
stravikus je napisao/la:
>cita li iko ovdje sta ja pisem
napisao sam da biciklo, laznjak i roling znam takode sam napisao za onu drugu fintu
BTW nisam se ni nadao da ce mi neko pomoci prvenstveno sto ste vi navikli na teme tipa
kazete OJ STA PITA

ako ste dosli do ovog reda jer po svemu sudeci vecina cita samo prvi red ne morate se truditi vise snasao sam se

Haj ti meni reci jesil procitao moje postove i link koji sam dao? Ocigledno nisi, i molim te objasni mi sta si to skontao?
stravikus je napisao/la:
znam vec navedene i jos nesto znam da onaj dribling posebni mogu uraditi c ronaldo, ibrahimovic i ronaldinjo

Moze i drugi Ronaldo
stravikus je napisao/la:
>cita li iko ovdje sta ja pisem
kazete OJ STA PITA

Nije tacno da si napisao da biciklo,laznjak i roling znas nego si napisao biciklo,laznjak,roling znam.Da je umjesto zareza stajalo i svi bi te shvatili,ali ovako i ne bas najbolje.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.