Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Riješeno 10 bodova

377 pregleda · 5 odgovora · otvorena 14.08.2007. u 22:37

E ovako.. treba mi 5 xtra avatara.. da svaki bude drugaciji.. da na svkom bude moj nick da se pojavi i da bude pokretan (naravno i da odgovara dimenzijama 75 x 75).
Uploadujte na www.imageshack.us!
Onaj ciji avatari budu najbolji dobiva 10 bodova! (nadam se da ce biti dovoljno)

Peace!
Pravim ja nesto...

Eo ga.... imas linkove na pm....

Zadnji edit: 14.08.07 u 16:43:02

Post dobio šamar od Schulz

chaOs. je napisao/la:
Pravim ja nesto...

Eo ga.... imas linkove na pm....

nidje veze..
trebao si animacije staivit na imageshack i upload ovdje,da i mi ostali mozemo vidjeti kako izgledaju.a ovaj sto je pokreno temu,malo glupo dati bodove odmah prvom koji je odg,mozda bi neko i bolje napravio.

EJ POZZ OCEL MI KO NAPRAVTI AVATAR DA PISE MAYER ONO NESTO MALO MOCNO AL IPOD DA BUDE SLIKA OD KENNY-A IZ SOUTH PARKA JA PLS .....NAGRADIT CU GA

amiGo. je napisao/la:
nidje veze..
trebao si animacije staivit na imageshack i upload ovdje,da i mi ostali mozemo vidjeti kako izgledaju.a ovaj sto je pokreno temu,malo glupo dati bodove odmah prvom koji je odg,mozda bi neko i bolje napravio.

Ma u pravu si amigo ... sho se tice animacija i avatara .. ko god pozeli nesto .. ima pm .. neka uploaduje sliku negdje nek je hosta na neki sajt .. neka kaze sta da uradim ja cu besplatno da uradim .. kakvi bodovi kakvi bakraci ... nemora mi niko placati trud .. poslije ce se isplatiti ..

Znaci .. dzaba radim avatare

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.