Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

STOPA

0 pregleda · 8 odgovora · otvorena 14.08.2007. u 12:46

Znam da je ova tema bila vise puta alinis nekontam Dajte pomozite plz znaci KONEKCIJA: ADSL
REZOLUCIJA: 800x600
OpenGL
FPS 60,70
Udjem na server sve ok i igram igral i zastopa na 5 sec i tako skoro svaki 4 minnute stopa TRAZIM SAMO POMoC no spaM!!
fps_max 101
Reinstaliraj cs,skeniraj comp

Zadnji edit: 14.08.07 u 06:50:14

Ovako jesi probao na NewGame igrati i jeli ti stopalo?

Ako nije .....i to ti se desava kada igras na netu onda je...

Ping ti je uredu no imas laga(kada stanes na jednom mjestu 5 do 10 sec i vise)

Provjeri koliko imas dole programa pored sata anti virus msn i to..
Probaj pogasiti sve dole.

Scan CPU...mozda ima virusa..

Sry nemam za edit but....nisam vidio u tvom Profilu

CPU .: ® Pentium(R) 4 CPU 1.8
Memorija .: ®512 mb
Graficka karta .: ®Ati readon 64 mb

Imao sam istu kao kod tebe grafu 7000 series ati 64mb i bilo je povremeno toga.

Promjeni graficku...nece biti frke

jer na toj grafi samo cs mozes igrati a kada nekoliko puta izades na msn pojavi se crno san andreas stopa cod2 ne moze prnut

A normalno da stopa kad ti fps nije 100, a ne moze ni biti kad je 64mb grafička, i kod mene je isti slučaj, 70-80...

Da bi spriječio to stopanje totalno po 4-5 sekundi ugasi msn kad igras

PS: driveri?? vertical sync iskljucen??
Mislim da se radi o velikom broju procesa, probaj da uradis sljedece stvari, vjerovatno ce ti pomoci :

1. Kad ukljucis comp. , odmah pali Task Manager (CTRL+ALT+DEL)
I idi na Process i iskljuci sve ono sto bi ti mozda moglo uzrokovati stopanje, imena kao csserv.exe, svhost1.exe, to su moguci virusi ili spyware-i , zato se cuvaj sta ces iskljuciti, nemoj da iskljucis neki sistemski process (explorer.exe) ...

2. Kad zavrsis s tim idi na Start > Run > msconfig > OK
Ides na Services i iskljuci sve one programe koji bi opet mogli uzrokovati stopanje comp-a, tj. CS-a ... Poslije toga ides na Startup (Pored services) i iskljuci ono sto ti se ne svidja pri startanju sistema ...

3. Ako ne upali sve ovo, instaliraj kakav dobar antispyware (nod32) i ocisti comp. , ja mislim da ces biti miran nakon toga...

4. Uninstall Counter Strike-a , mislim da ti nece pomoci ... Zato uradi ovo gore navedeno, mislim da ce biti ok...

Download nod32 :

>> http://nod32.com/download/index.php <<

Pozz
Mislim da se radi o velikom broju procesa, probaj da uradis sljedece stvari, vjerovatno ce ti pomoci :

I idi na Process i iskljuci sve ono sto bi ti mozda moglo uzrokovati stopanje, imena kao csserv.exe, svhost1.exe, to su moguci virusi ili spyware-i , zato se cuvaj sta ces iskljuciti, nemoj da iskljucis neki sistemski process (explorer.exe) ...

Ides na Services i iskljuci sve one programe koji bi opet mogli uzrokovati stopanje comp-a, tj. CS-a ... Poslije toga ides na Startup (Pored services) i iskljuci ono sto ti se ne svidja pri startanju sistema ...

3. Ako ne upali sve ovo, instaliraj kakav dobar antispyware (nod32) i ocisti comp. , ja mislim da ces biti miran nakon toga...

4. Uninstall Counter Strike-a , mislim da ti nece pomoci ... Zato uradi ovo gore navedeno, mislim da ce biti ok...

Download nod32 :

Pozz
metaLL je napisao/la:

Download nod32 :

Pozz

hvala sve je ok sad sam pro XD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.