Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 200 bodova

Teme za emisiju

226 pregleda · 12 odgovora · otvorena 22.09.2015. u 22:06

Pozz raja velika i mala

trebaju mi teme za razgovor u emisiji.

znaci snimat ce se emisija, bit ce gosti i osoba koja ce da vodi emisiju. emisija ce biti opustena i nece biti fokusirana samo na jednu stvar nego opcenito sve moze da bude tema.

najkreativnije i najbolje teme bit ce nagradjene ! LP
Znaci ljudi ovo ce biti serijal koji smo planirali svakog ponedjeljka radit a mozda nekad i radio stanicu napravimo 
Zašto ne bi radio taboo stvari općenito na balkanu ne mislim taboo kao sex nego kao e-sports kod nas je jako teško shvatiti pojam igranaj igrica za novac... I slične tematike
Nesto o programiranju npr. Kako poceti, gdje. Na koje kurseve ici na koje ne..koji fax odabrati ako hoces studirati takvu vrstu faxa i gdje.
Tako neka cuda su ja msm atraktivna...:)
FoxSin je napisao/la:
Zašto ne bi radio taboo stvari općenito na balkanu ne mislim taboo kao sex nego kao e-sports kod nas je jako teško shvatiti pojam igranaj igrica za novac... I slične tematike
Ne zanima nas a i nije veliki naglasak na gamingu znaci moze koja tema ali vise tema za zajebanciju nego gaming
Fino da ste se aktivirali u ovom polju. Želim vam svu sreću.

Zavisno na kojem bi se kanalu prikazivali, jer vaša gledanost zavisi od publike koja gleda. Ako su to stariji njima će prijati neke svjetske teme, možda ih upoznate sa nekim, kako je već Argentum pomenuo, taboo temama. Pomenite im Iluminate, Sataniste, pričajte o vjerama, ponekad pogrijete emisiju nekom žestokom raspravom poznatih osoba iz bilo koje oblasti.
Za mlađu publiku je najbolje možda IT sektor obrađivati, najbolji PCevi, najzahtjevnije PC igre, par zanimljivih stranica, weird stranica, taboo stranica obraditi. Iznositi neke conspiracy theories malo ih baciti u razmišljanje. Možda dovesti nekog pisca ili glumca sa naših scena da prokomentarišu neki film, knjigu za one koji su bookwormi itd .

Lično ja bih gledao svaku od ovih tematika i imate moju podršku. Eh sad je jedino pitanje vaš budžet, jer valja to sve platiti, a teško da će svi gosti iz ovih oblasti dolaziti bez neke naknade. Nadati se je da hoće..

LP

E: Uradite neša tipa onog projekta Elders react to: pa video
Skupite par osoba, penzionera, pustite im neki video pa snimate njihove reakcije i komentare na dato. Isto uradite i sa mlađim osobama. To kod nas nema a dosta je propraćeno u inostranstvu.

Post dobio aplauz od Elysium

Gdje? U sklopu cega? De malo vise informacija ziv bio  
Elysium je napisao/la:
Gdje? U sklopu cega? De malo vise informacija ziv bio  
emisija ce biti na youtube-u ... emisija, bolje reci "emisija". bit ce nasi web camovi i tu cemo razglabati na te teme, smijati se, glupirati, provaljivati, raditi challenge, dovoditi i neke goste itd  sada za pocetak ce vise kao biti, ponedeljak sa Raven i Smito, gdje cemo pricati o svemu i svacemu a onda kasnije ce to ici dalje.
SmitoBona je napisao/la:
emisija ce biti na youtube-u ... emisija, bolje reci "emisija". bit ce nasi web camovi i tu cemo razglabati na te teme, smijati se, glupirati, provaljivati, raditi challenge, dovoditi i neke goste itd  sada za pocetak ce vise kao biti, ponedeljak sa Raven i Smito, gdje cemo pricati o svemu i svacemu a onda kasnije ce to ici dalje.
Daj čuj youtube emisija. Ja sam mislio na nekom TV kanalu radite emisiju, ali pošto je youtube u pitanju to je neki plagijat "Mondays with fousey". Iako moj prijedlog ostaje isti, ne očekujte neki priliv gledanosti dok se ne pročuje za to..
SmitoBona je napisao/la:
brate mogul ja gostovat?

najbolje je u studio nakav zapalit koju pa ce pocet prica sama
Zasto su zene nezahvalne?
Zasto gledamo druge zene iako smo u vezi/braku?
Jel cijenimo vece sise ili dupe?
Da li varamo?
Sta nas odbije od trebe?
Kako ste upoznali svog partnera?
Najgora date iskustva?
TAU je napisao/la:
Zasto su zene nezahvalne?
Zasto gledamo druge zene iako smo u vezi/braku?
Jel cijenimo vece sise ili dupe?
Da li varamo?
Sta nas odbije od trebe?
Kako ste upoznali svog partnera?
Najgora date iskustva?
Sto si ti razocaran u zene 
iMZ je napisao/la:
Sto si ti razocaran u zene 
U zadnjih godinu dana 4 puta sam pakovao kofere...  
Kazu ne znam biti vjeran  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.