Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WoW on terra

0 pregleda · 17 odgovora · otvorena 12.08.2007. u 22:47

Znaci ovako, imam TBC i verzija mi je 2.1.3,, automatski skida, sad , kako da igram na terri ? Detaljno objasnjenje sto trebam uradit da bih igrao nagradit cu s 10 bodova.
necu sad da ti kazem ja ti vamo objasnjavam na TBC tema i dade extibu bodove...a lik edit kad sam ja napisao 2/3 post...stoga nek ti extibo pomogne...
c:/Program Files/WoW/ i naci ces ikonicu World of Warcraft-a sa imenom WOW !!
Preko toga pokreci jer ako budes preko launchera, kao sto i sam vidis, downloadovat ce ti ostale patchove.

/salute
SilverBoy je napisao/la:
c:/Program Files/WoW/ i naci ces ikonicu World of Warcraft-a sa imenom WOW !!
Preko toga pokreci jer ako budes preko launchera, kao sto i sam vidis, downloadovat ce ti ostale patchove.

/salute

hahah...on pita kako da igra na serveru terra a ne za patcheve...kako si samo pametan... SALUTE
Eh sad, ja vec imam patch 2.1.3 , kako downgrade na 2.1.1 ili 2.1.2 ?

Inace, arif, nemoras ti pomoc, ako ti je do bodova slobodno
TakewOw~ je napisao/la:
Eh sad, ja vec imam patch 2.1.3 , kako downgrade na 2.1.1 ili 2.1.2 ?

Inace, arif, nemoras ti pomoc, ako ti je do bodova slobodno

Sorry, pogreshno sam skontao :S.
Probaj izbrisati patcheve iz wow foldera, pa javi ako bude radili ili ne
Napravis acc ovdje. Kada si napravio acc, u folderu gdje ti je WoW instaliran nadji file pod imenom realmlist, otvori ga, izbrisi sve i stavi set realmlist wow.terra.net.ba

Kada si to sve zavrsio, otvori WoW i igraj.

Zadnji edit: 12.08.07 u 16:57:14

nije meni do bodova vec mi krivo...**** ga ja se slomi da ti objasnim...a on dade njemu bodove..j**o te bodovi ionako mi nije stalo do g.ba acc...nego ne mozes ti "downgrade" jer je vec instalirana sljedeca verzija..moras reinstall ak hoces da igras na verziji 2.12 osim ak ne primaju 2.1.3 verziju...et nemoj meni dat bodove boli me "muski spolni organ" hahaha...

Post dobio aplauz od LizzarD

nije meni do bodova vec mi krivo...**** ga ja se slomi da ti objasnim...a on dade njemu bodove..j**o te bodovi ionako mi nije stalo do g.ba acc...nego ne mozes ti "downgrade" jer je vec instalirana sljedeca verzija..moras reinstall ak hoces da igras na verziji 2.12 osim ak ne primaju 2.1.3 verziju...et nemoj meni dat bodove boli me "muski spolni organ" hahaha...
arif4mi0 je napisao/la:

eto ti aplauz samo nemoj plakat'... lol
Nema nikakwe veze ako ti imas 2.1.3 , server trazi 2.1.2 a ti ga vech imash tako da samo napravi account , promjeni realmlist i igraj.

gl
Znaci isprobao sam i sam i uspio, igrao sam do sad ( lvl 8 ) al neka da nebude da sam ponistio bezveze, evo entelu idu bodovi ejr je on rekao ono sto je trebalo i ucinit ( dao sam mu na 3 wow teme vec )
TakewOw~ je napisao/la:
Znaci isprobao sam i sam i uspio, igrao sam do sad ( lvl 8 ) al neka da nebude da sam ponistio bezveze, evo entelu idu bodovi ejr je on rekao ono sto je trebalo i ucinit ( dao sam mu na 3 wow teme vec )

Nije mi samo jasno sto te furacke nickove stavljate
downgrade je moguc... i nemojte laprdat bezveze ....

http://projectsilvermoon.net/index.php?showtopic=340

terra prima 2.1.x dakle mozes i sa tim igrati patchem ...
odes na realm list koji se nalazi u wow folderu
promijenis na wow.terra.net.ba
logujes se
ako se nisi registrirao odes na wow.terra.net.ba
napravis lika i igras

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.