Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Oproštaj sa Gamersom

261 pregled · 11 odgovora · otvorena 04.09.2015. u 17:54

Pozdrav ljudi,

moram vam odma reći da su mi obrazi pomalo mokri, da drhtim i jecam u isto vrijeme dok mi jaja skakuću,al jebiga nije lako. Ovdje sam dugih 8 godina i bilo je svega. Smijeha, tuge, zajebancije, ozbiljnih tema, svađa, tuče, banova, brisanja accounta, unbanova, ali najviše lijepih iskustava i istih takvih poznanstava. Upoznao sam masu ljudi kojima se uvijek mogu javiti ako mi zatreba para, krevet za noćenje, malo hrane ili rame za plakanje, toplo srce i zagrljaj.

Bilo je svakakvih perioda, od glupiranja pa do perioda kad sam želio da ovaj projekat uspije i kad sam se maksimalno trudio. Gluposti su iza mene i sad sam formiran, ozbiljan čovjek. Nikad nisam htio da se ovo desi, ali eto zbog niza nesretnih okolnosti moralo je biti urađeno. Najviše me potresao ban mog brata Denisa (http://gamers.ba/profil/mephistopheles) kojem je jučer bio rođendan i morao sam ga tješiti 5 sati dok je neprestano jecao i motao. Pravda za brata, pravda za svu braću, i zapamtite, dižite ovo na viši nivo, nemojte zapuštati.

Lijep pozdrav nadam se da nikad nećete zaboraviti. ;)  :*
Ovo je 17i g0ranov oprostaj hahahah

:D 
Bio je jedan od najjacih, i jedan od rijetkih koji se nisu bojali samara. 

Sve najbolje, bay bay.  
Ajde svako dobro,mada mislim da grijesis,uvijek mozes uci na akaunt i postaviti pitanje ako imas problem oko npr. racunara ili bar onako s vremena na vrijeme prelistati index.
Sve najbolje.
Vratio sam se samo da napišem da se nadam da tema ne krši nikakva pravila, a ako krši duboko se ispričujem. Ispričivam. Ispričavam.
Haj' sve najbolje, žao mi je što te nisam upozno' činiš se baš kao vedar momak za šprdanciju    Okreni šta para pa kupi g.ba kasnije 
Veliki +1 za Vecin post, slazem se u potpunosti 
..sa planetee putuješ
thegod je napisao/la:
Vratio sam se samo da napišem da se nadam da tema ne krši nikakva pravila, a ako krši duboko se ispričujem. Ispričivam. Ispričavam.
Zasto si mi napomenuo ban mephistophelesa, sad je i mene tuga uhvatila.

Ajde nemoj ici kad te fino molim

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.