Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Šta radi raja sa GBAMCa

220 pregleda · 10 odgovora · otvorena 09.07.2015. u 19:29

Pozz svima, ovde Legend ( dead_space15 ) ili kako god da mi je nickname bio prije. Zanima me, sta se desava sa ekipom sa GBAMC-a ? Sta radite svi sad? 
Ja,Noxa,Adminho,Nera,Identity smo par dana igrali faction server neki kao sto si mogao vidjeti temu.A veceras krecemo na drugom serveru,mozes nam se pridruziti ako hoces otvaranje istog je za 10 minuta ako si raspolozen GB 
Madoxx je napisao/la:
Ja,Noxa,Adminho,Nera,Identity smo par dana igrali faction server neki kao sto si mogao vidjeti temu.A veceras krecemo na drugom serveru,mozes nam se pridruziti ako hoces otvaranje istog je za 10 minuta ako si raspolozen GB 
Jel' taj drugi isto factions? Mrzim ih do bola, zbog njih sam prestao na gbamc
Nazalost nema vanilla servera kvalitetnih trenutno na balkanu.
Prodao acc ::NeverAlone::
Madoxx je napisao/la:
Ja,Noxa,Adminho,Nera,Identity smo par dana igrali faction server neki kao sto si mogao vidjeti temu.A veceras krecemo na drugom serveru,mozes nam se pridruziti ako hoces otvaranje istog je za 10 minuta ako si raspolozen GB :)
Mogul' ba i ja, javio sam se i na proslu temu :-X
testtest123 je napisao/la:
Mogul' ba i ja, javio sam se i na proslu temu  
Eto ti na GB  izvini sto si cekao 
Madoxx je napisao/la:
Eto ti na GB :D izvini sto si cekao :D
Brate jel to premium ubija dosada preko ramazana

btw igram hearthstone a nekad i lola
Madoxx je napisao/la:
uci skolu dijete a ne igraj to govno
Winry je napisao/la:
uci skolu dijete a ne igraj to govno
Ajde ajde ti si u mojim godinama ubacivao questove i one labele na GBAMC

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.