Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Blogger na wordpress ?

83 pregleda · 5 odgovora · otvorena 22.05.2015. u 14:40

Poz.
Uzeo sam domen .net i host.
Instalirao sam wordpress i sad trebam themu jos podesit neku. Imao sam nekada pre blog svoj na bloggeru i tu sam extra sredio themu, i sad zelim tu themu sa bloggera da prebacim na wordpress ali ne moze, zato sto je html samo na blogger dok wordpress trazis css i sta vec.

ali gledao sam sad tutorijal na yt kako kao konvertovati themu od blogera na wordpress:
https://www.youtube.com/watch?v=m3EFMhl8n30

Ali posto ja ga sve nmg razumjeti, da li neko od vas moze to da mi uradi ? ja mu posaljem kod theme u .html a vi da konvertujete kao on na videu snimku ?

Ili ako postoji neka druga metoda ? ako treba obrsat cu wordpress ako mogu samo ubaciti html themu na svoj sajt i kako preko cega ? xd
Prijatelju to je posao koji se fino placa.

Na Elancu, svaki dan na desetine takvih poslova.Inace HTML template treba konvertovati u oblik prihvatljiv odnosno prilagodjen WordPress-u.

Izaberi neku free temu, imas ih milion i skrati si muke, a i troskove 
Ja koliko sam upoznat sadržaj možeš prebacit, a za temu ne znam.. imaš sajtove na kojima možeš naći ljude za to, ali se 'papreno' plaća.

Btw, je li ovaj gamers radi na inkubatoru pa se ovako loada? 
belmo996 je napisao/la:
Prijatelju to je posao koji se fino placa.

Na Elancu, svaki dan na desetine takvih poslova.Inace HTML template treba konvertovati u oblik prihvatljiv odnosno prilagodjen WordPress-u.

Izaberi neku free temu, imas ih milion i skrati si muke, a i troskove :)
AHam, ma nista onda cu free stavit.
A zanima me samo ako stavim themu koja nije free, tj placa se a ja je free stavio na sajt da li ja mogu dobiti neki suspend domene ili sta vec ako me neko prijavi da koristim kao piratsku ili kak se kaze ? ili nemaju me kome prijavit ?
K8LaCiC je napisao/la:
AHam, ma nista onda cu free stavit.
A zanima me samo ako stavim themu koja nije free, tj placa se a ja je free stavio na sajt da li ja mogu dobiti neki suspend domene ili sta vec ako me neko prijavi da koristim kao piratsku ili kak se kaze ? ili nemaju me kome prijavit ?
Postoje piratske teme, ali to nikako ne preporucujem.Prvo sto nije bas legalno (mada tu ti niko nista ne moze), drugo u vecini slucajeva taj "haker" ubaci maliciozni kod unutar teme, i nakon nekog vremena srusi ti sve.

Imas lijepe teme na wordpress.org, tako da nema potrebe za piratskim ako vec ne zelis kupiti neku komercijalnu.
belmo996 je napisao/la:
Postoje piratske teme, ali to nikako ne preporucujem.Prvo sto nije bas legalno (mada tu ti niko nista ne moze), drugo u vecini slucajeva taj "haker" ubaci maliciozni kod unutar teme, i nakon nekog vremena srusi ti sve.

Imas lijepe teme na wordpress.org, tako da nema potrebe za piratskim ako vec ne zelis kupiti neku komercijalnu.
Aham super.
A jel tako isto i za forum, ako se neka tema placa npr ona: vbuletin kao na kgbu ako je stavim free, to mogu ? Cisto da znam, ma da cu okaciti free vjerovatno samo da nadjem nesto finog izgleda...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.