Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[KORISNO] Najčešći problemi sa GTA SA

98 pregleda · 0 odgovora · otvorena 16.04.2015. u 16:18

Vidjevši temu na jednome forumu koju je otvorio moj prijatelj, odlučio sam je podijeliti ovdje sa vama. Tema je već sticky, a u zanimljive je nepotrebno da je stavim.

Neprekidno se pojavljuje "Server didn't respond".
• Nemate potrebnu verziju za igranje na serveru.
- Da saznate koju verziju koristi server, otvorite SAMP klijent, kliknite na server, te u desnom dijelu, ispod liste igrača nađite koju verziju koristi server. Tu verziju potražite na Google.

Ulazim u server i piše "You are banned from this server".
• Vaša IP adresa je banovana, tada pokušajte restartirati router.

Ne mogu obrisati GTA. Jednostavno kada kliknem na Unistall izbaci mi neki error. Kako to popraviti?
Najefikasniji način je sljedeći:
• Start > run > regedit (run us administrator) > HKEY_LOCAL_MACHINE > Software > Rockstar Games /delete/
- Nakon ovoga koraka igru možete uninstall, te kada i to napravite obrišite GTA folder sa vašeg diska.

Otvara Singleplayer, a ne Multiplayer.
• Promjena cracka je najefikasnije riješenje.

Skinuo sam mod, ali ga sada ne znam ubaciti.
• Ako mod sadrži neke teksture (tipa skinovi, ceste itd.), njih ubacujete u gta3.img file koristeći jedan od img editor programa, neki od najznačajnijih su Spark IMG Editor, IMG Tool ili možete koristiti GTA SA ModLoader koji je lakši za korištenje.
Za ostale modove većinom dobijate fileove koje ubacujete ili u C:/Program Files/Rockstar Games/Grand Theft Auto San Andreas folder ili u neki od sub-foldera (tipa anim ili models). Većinom vam upute pišu u readme fileu za mod.

Pri ulasku u SAMP pojavljuje se bijela slika.
• Promijeniti crack.

Kada dodam IP od nekog servera u Favorites na SAMP-u, nakon gašenja se IP ne snimi!
• Odete u C: > Users > "tvoje ime" > Documents > GTA San Andreas User Files > SAMP i izbrišete USERDATA.dat . Nakon toga opet pokrenite SAMP i spremite IP servera u favorites, te bi vam sada trebalo normalno snimiti nakon gašenja SAMP-a.

Ubacim ENB series no sve mi je plavo!
• Settingsi su jaki za vaš kompjuter i ne može očitati sve kako treba ili je jednostavno do verzije odnosno nije za SAMP.
• Drugo rješenje je to da si skinete "GTA SA ENB configurator" u kojemu taj program automatski namjesti ENB postavke prema konfiguraciji vašeg kompjutera.
Primjer i izgled programa

Može li mi netko poslati backup XY file-a?
• http://www.gta-downloads.com/en/gta-san-andreas/file-backups/

Strašan lagg IG na nekim područjma grada, a nemam modova nikakvih. Kako riješiti problem?
• Promijenite rezoluciju i uključite Frame Limiter.

Kamera kod camhacka mi se cijela izobliči. (Primjer)
• Samo treba stisnuti slovo "P".

Može mi netko dati DL za keybinder i koji je najbolji?
Download - Izgled i primjer jednoga binda
• Ima 10 slotova te je jednostavan za korištenje.

Tokom igre ekran mi se zamrzne i ne mogu ništa učiniti!
• Imate previše modova ili pak imate neki mod koji nije dobro razrađen pa vam on uništava igru. Normalno, modove sve maknite uz pomoć backupa ... Ukoliko ga nemate trenutno na računalu skinite ga sa ove stranice.

Windows 8 ScreenShot SA:MP
• Nisam našao rješenje ovog problema, mada Windows 8 ima poseban SS. Samo se klikne Windows Button + Print Screen Button. Slika se može naći u C:Users*Computer username*PicturesScreenshots.

Tutorial napravljen od strane mog prijatelja na jednom SA:MP serveru.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.