Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 50 bodova

wwin bonusi

96 pregleda · 5 odgovora · otvorena 27.01.2015. u 17:50

Juce su mnogi dobili 10€ bonusa,neki xbon neko sranje.
Ako neko moze da mi objasni sve detaljno vezano za wwin bonuse.
Dobio također, stvar je u tome da taj bonus možeš potrošiti samo na:
-live klađenje
-odigrati tiket

Što se tiče uslova za live klađenje moraju biti minimalno 3 para na listiću da bi uplatio i kvota ne smije biti manja od 1.35€.
(kad' ispuniš 3 para vidjet ćeš iznad piše uplati wwin bonusom)

Ovako ovdje negdje bi trebalo biti "Uplati wwin bonusom"

Za uplatu tiketa moraš uplatiti minimalno 5 parova, mislim da isto kvote ne smiju biti ispod 1.35€ (al' nisam siguran probaj pa vidi), isti je princip ko i gore imaš iznad "uplati wwin bonusom".

Ako pogodiš tiket dobijaš € na račun koje možeš isplatiti, potrošiti na poker, bingo i ostalo što nude...

Sa srećom sa uplatom pa da dobiješ! 
H31S3NB3R6 je napisao/la:
Dobio također, stvar je u tome da taj bonus možeš potrošiti samo na:
-live klađenje
-odigrati tiket

Što se tiče uslova za live klađenje moraju biti minimalno 3 para na listiću da bi uplatio i kvota ne smije biti manja od 1.35€.
(kad' ispuniš 3 para vidjet ćeš iznad piše uplati wwin bonusom)

Ovako ovdje negdje bi trebalo biti "Uplati wwin bonusom"

Za uplatu tiketa moraš uplatiti minimalno 5 parova, mislim da isto kvote ne smiju biti ispod 1.35€ (al' nisam siguran probaj pa vidi), isti je princip ko i gore imaš iznad "uplati wwin bonusom".

Ako pogodiš tiket dobijaš € na račun koje možeš isplatiti, potrošiti na poker, bingo i ostalo što nude...

Sa srećom sa uplatom pa da dobiješ! 
koji su uslovi da dobijes bonus?
Rješenje
medical je napisao/la:
koji su uslovi da dobijes bonus?
Morao si biti registrovan na wwin.com prije 19.01.2015, i ta recimo 'akcija' je trajala od 20.01-25.01.2014.
Uslov da dobiješ bonus bio je da dopuniš na svoj račun 10KM (5€) putem XBona.

I bonus se dijelio jučer, i nema više toga 

Post dobio aplauz od ladyx_509

Akcija je bila do 25.1 ko uplati 10 km preko xbon-a dobije 26.1 10 eura bonusa ,a uslov za obrtanje bonusa je obicni tiketi 5 parova kvota min 1.01 , za lajv kladjenje 3 para min kvota 1.3 i eto ako prodjes tiket odbiju ti bonus(onaj koji si uplatio na taj tiket) i isplate ostalo . Xbon kupujes na Energopetrol pumpama , INA i raznim trafikama gde imaju naljepnice x-bon , a uplatu preko xbona vrsis tako sto odes na racun uplata xpay .pa tamo ima uplata xbonom i tu ukucas kod koji ima 14 znakova i potvrda i to je to.
Iako je istekla akcija eto mozda ti je lakse uplatit preko bona nego da ides do kladionice za ubuduce  :D 9-)
ima ko da mi prebaci 1 euro na alessandro123?? odmah vracam! :D :D :D na wwinu?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.