Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Viber pitanje

135 pregleda · 7 odgovora · otvorena 10.01.2015. u 14:35

Zdravo  

Imam jedno pitanje u vezi Vibera , a to je : Kada me neko zove preko Vibera zvoni mi samo kad sam u aplikaciji ,kad izadjem iz aplikacije nece ,udjem nakon 5 minuta i vidim samo propustene pozive. Da li je to tako inace ,normalno ,ili sam ja nesto pobrkao u postavkama ? iOS je u pitanu ,hvala unaprijed na odgovrima. 
idi
Postavke > Pozivi i poruke i klikni na ono Viber-In pozivi, valjda je do toga  
Da ne dizem novu temu:

Mogul kako iskljucit da mi se na mobitel skine profilna slika kada neko je promjeni ?
SILVERINYO je napisao/la:
Da ne dizem novu temu:

Mogul kako iskljucit da mi se na mobitel skine profilna slika kada neko je promjeni ?
Prvi put cujem za to da se spreme profilne kad neko je promijeni  . Znam da mozes iskljuciti da ti se ne spremaju automatski slike sto ti neko salje a to da ti se spremaju kad neko promijeni to nit bi trebalo da se desava nit sam cuo za to
emsel je napisao/la:
Prvi put cujem za to da se spreme profilne kad neko je promijeni  . Znam da mozes iskljuciti da ti se ne spremaju automatski slike sto ti neko salje a to da ti se spremaju kad neko promijeni to nit bi trebalo da se desava nit sam cuo za to
imas viber folder unutra jos 2 , za profilne slike i za one sto ti neko kroz chat posalje ... tako da kad 1 kontakt stavi sliku ona mi se skine i jos 5 puta da promjeni svaki put mi se skine na mobitel u taj jedan folder ...
Da ne dizem novu temu:

Viber ti automatski skida sve slike, bar je meni tako. Nades negdje u sd kartici ili memoriji telefona , zavisi gdje ti sprema.
Uglavnom moraju biti sve slike.
imas viber folder unutra jos 2 , za profilne slike i za one sto ti neko kroz chat posalje ... tako da kad 1 kontakt stavi sliku ona mi se skine i jos 5 puta da promjeni svaki put mi se skine na mobitel u taj jedan folder ...
To mozda na andoridu :p na iosu toga nema .. Tako da ne znam sta bih ti rekao .
Mageizzy je napisao/la:
Viber ti automatski skida sve slike, bar je meni tako. Nades negdje u sd kartici ili memoriji telefona , zavisi gdje ti sprema.
Uglavnom moraju biti sve slike.
Pa znam to me nervira pun mi mobitel slika -.- mozel se iskljucit da mi se ne skidaju na mob :/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.