Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje 50 bodova

Sta posle MX518

276 pregleda · 16 odgovora · otvorena 31.12.2014. u 14:27

Gledam cijene po netu za mx518 i ne mogu da vjerujem da ga nema ispod 100 eura.
Mene zanima mis slicnog oblika i velicine i mora da ima tastere sa strane kao i mx, i naravno da je koliko toliko kvalitetan.
Gledam ovu logitech seriju G, jel ima ko da koristi njih, jesu dobri.
Koji je najslicniji mx-u, po velicini??
G400 il Steelseries Ikari il' cak kao trecu opciju pogledaj Bloody Gun3 v7, ja ga imam mis je odlican, al ipak ikari je ikari ♥  
G400, logicno.
G400s, i ja isto planiram ga uzet ovih dana , mx je vise ostario fkt 
Moja preporuka G400.
Jedini problem koji sam imao u pocetku bio je problem sa kablom, to sam promjenio i od tada radi bez ikakvih problema. Mis je zaista je***o savrsen 
SILVERINYO je napisao/la:
G400s, i ja isto planiram ga uzet ovih dana , mx je vise ostario fkt :)
Koliko je para g400? Moram i ja ganjati sebi nešto, ovaj me od 3km izdaje XD
307lol je napisao/la:
Koliko je para g400? Moram i ja ganjati sebi nešto, ovaj me od 3km izdaje XD
Ne znam kolko je g400, g400s je oko 135 - 150 KM zavisi od radnje do radnje ...
G400/G400s
G500. Uzeo sam ga nakon MX518 (koji se počeo gasiti i kvariti). Nisam se uopšte trebao navikavati na novi miš, do sada nisam imao problema... Kabl je obložen i vezom od neke špage tako da je dosta čvrst. Imaš i tegove ako ti je pretežak/prelagan da ga podesiš kako ti odgovara...
Razer Deathadder 2013, Steelseries Kinzu v2 all the way, eventualno G400s ili Xai.
Ne znam kolko je g400, g400s je oko 135 - 150 KM zavisi od radnje do radnje ...
Preskupo je to. Taj miš je koštao max. 80 KM kad je izašao, ne znam zašto je poskupio tako. Ja sam ga dobio preko supporta(G400 mi se pokvario i Logitech mi poslao G400s  ) i miš nema problema sa kablom kao G400.

Ako možeš, uzmi G700s koji je preko amazon.de par eura skuplji od G400s, a bolji je svakako 
amsi je napisao/la:
Preskupo je to. Taj miš je koštao max. 80 KM kad je izašao, ne znam zašto je poskupio tako. Ja sam ga dobio preko supporta(G400 mi se pokvario i Logitech mi poslao G400s  ) i miš nema problema sa kablom kao G400.

Ako možeš, uzmi G700s koji je preko amazon.de par eura skuplji od G400s, a bolji je svakako 
Ne valja oblik, previse svemirski izgleda ...
Ne valja oblik, previse svemirski izgleda ...
Možda izgleda tako, ali vjeruj mi ergonomija je na nivou(koristio sam ga) + tegovi za podešavanje težine miša + wireless 
Zasto ne preći sa logitecha na steelseries ?

Kana ili Sensei.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.