Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Intelli

416 pregleda · 10 odgovora · otvorena 02.08.2007. u 01:20

Gdje se ima uzeti Intelli 1.0 ili 1.1 (1.1A)

hwala na odgovoru ..
u uni-expertu.

http://ue.ba

btw. da li zna ima li gdje kupiti masku za isti mis ? :/
pa ljudi jeste li vi normalni , 7 tema u roku od 10 minuta , ajde prekinite vishe sa glupim temama molim vas , gdje se ima , gdje se ima ono , daj covjece snadji se u zivotu sam ... ****m vas mutave sve redom
uNderssoN je napisao/la:
pa ljudi jeste li vi normalni , 7 tema u roku od 10 minuta , ajde prekinite vishe sa glupim temama molim vas , gdje se ima , gdje se ima ono , daj covjece snadji se u zivotu sam ... ****m vas mutave sve redom

fino je momak pitao !

inteli 1.0 ima gdje oces zadnji put vidjen u mobil mediji na malti zuta zgrada velika 1.0 cijena ? 24Km u januaru !

inteli 1.1 robot hrasno II sprat radnja nemozes fuliti ima za komp stvari pa pitaj cijena u januaru 50 KM !!

eh sad mozda je sta opalo od cijena ugl. tamo ima !

maxeL je napisao/la:
fino je momak pitao !

inteli 1.0 ima gdje oces zadnji put vidjen u mobil mediji na malti zuta zgrada velika 1.0 cijena ? 24Km u januaru !

inteli 1.1 robot hrasno II sprat radnja nemozes fuliti ima za komp stvari pa pitaj cijena u januaru 50 KM !!

tnx bro .. takvog te volim pussa
btw. Imal u N levelu .. Chemical javi se
ima kod mene za petaka
maxeL je napisao/la:
fino je momak pitao !

Intelli 1.1 kod mene Intelli 4.0 platio ga 50 km ima sigurno 2 godine :S. da to nije neka druga verzija intelli misa mozda 5.0 ili neka novija.

Zadnji edit: 01.08.07 u 21:15:55

VeX4mi[0] je napisao/la:

nema u N`lvl, ima samo MX 518
VeX4mi[0] je napisao/la:

Javim ti za koji dan, da vidim mogu li ga zbaviti.
u didakti tamo ti je najbolje

Post dobio aplauz od bU

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.