Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 25 bodova

partis.si Account

248 pregleda · 9 odgovora · otvorena 17.11.2014. u 10:56

Ako neko ima acc na ovom partis.si sajtu da mi posudi da uđem skinem nešto necu mijenjati ništa
sto se neregistrujes fino ?

ja koristim od prijatelja acc, jel imaju svoje neki sistem u koliko nista ne uploadas brisu acc poslje odredjenog vremena.. najbolje ti je da se reg. sam i to je to
Ja cu ti dat
iNdev je napisao/la:

ja koristim od prijatelja acc, jel imaju svoje neki sistem u koliko nista ne uploadas brisu acc poslje odredjenog vremena.. najbolje ti je da se reg. sam i to je to
registrujem novi account, aktiviram ga,logam se i dobijem ban ? zasto lol -.-
ismir_bug je napisao/la:
registrujem novi account, aktiviram ga,logam se i dobijem ban ? zasto lol -.-
trebas seedat 
R0x0r je napisao/la:
trebas seedat :D
haha pa nisam nista ni skino, samo sto sam login i odma ban :O
iNdev je napisao/la:

Fazon je što mi je zabranjeno praviti više accova sa ovog IP-a a imaju tracker kada je upitanju proxy tako da mi je bolje da nađem drugi acc da skinem neke fajlove sa servera.
KU57UR4 je napisao/la:
Fazon je što mi je zabranjeno praviti više accova sa ovog IP-a a imaju tracker kada je upitanju proxy tako da mi je bolje da nađem drugi acc da skinem neke fajlove sa servera.
Ja imam 13 accova na 13 razlicitih mailova sa istog kompjutera, bez problema hahah
zigaaznigaaz je napisao/la:
Ja imam 13 accova na 13 razlicitih mailova sa istog kompjutera, bez problema hahah
Pravljenje Accova sa mog IP-a je banned

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.