Ako neko ima acc na ovom partis.si sajtu da mi posudi da uđem skinem nešto necu mijenjati ništa
Pitanje
Zaključana Riješeno
25 bodova
partis.si Account
248 pregleda · 9 odgovora · otvorena 17.11.2014. u 10:56
sto se neregistrujes fino ?
ja koristim od prijatelja acc, jel imaju svoje neki sistem u koliko nista ne uploadas brisu acc poslje odredjenog vremena.. najbolje ti je da se reg. sam i to je to
ja koristim od prijatelja acc, jel imaju svoje neki sistem u koliko nista ne uploadas brisu acc poslje odredjenog vremena.. najbolje ti je da se reg. sam i to je to
Ja cu ti dat
iNdev je napisao/la:
ismir_bug je napisao/la:
registrujem novi account, aktiviram ga,logam se i dobijem ban ? zasto lol -.-
R0x0r je napisao/la:
trebas seedat
iNdev je napisao/la:
KU57UR4 je napisao/la:
Fazon je što mi je zabranjeno praviti više accova sa ovog IP-a a imaju tracker kada je upitanju proxy tako da mi je bolje da nađem drugi acc da skinem neke fajlove sa servera.
zigaaznigaaz je napisao/la:
Ja imam 13 accova na 13 razlicitih mailova sa istog kompjutera, bez problema hahah
Poslao sam ti PM sa acc
Testiraj jel sve sljaka ... Ako nista drugo, pusti link fajlova na pm. Pa cu ti ja okacim negde tipa dropbox ili gde god zelis
http://www.speedtest.net/my-result/3972986680
Testiraj jel sve sljaka ... Ako nista drugo, pusti link fajlova na pm. Pa cu ti ja okacim negde tipa dropbox ili gde god zelis
http://www.speedtest.net/my-result/3972986680
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.