Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[TUT] Kako koristiti Balkanski autoliker (ne stranski!)

231 pregled · 7 odgovora · otvorena 15.11.2014. u 18:32

U skorije vrijeme,dosta ljudi me je pitalo 'kako da koristim autoliker ovo ono' i ono uspijem da napravim nesto ne bas unikatno na Balkanu,ali ce vam pomoci u vezi lajkova (balkanskih sto znaci balkanci ce vam lajkovati a ne tamo kinezi.. :D

Da počnemo:
1. korak:
Otvorite facebook i logujte se na svoj account.
2. korak
Postavke -> sljedbenici -> označiti SVAKO
3. korak
Napišite neki status i objavite ga.
4.korak
Idete na stranicu http://balkan-autoliker.fulba.com/
5. korak
Skrolajte dole na sajtu do (metoda za logiranje)
6. Kliknite na "KLIK OVDJE" i prebaciti ce vas na aplikaciju koja vam generira token, tako da dopustite sve aplikaciji sto trazi te ce vas redirektati na URL vaseg tokena, kopirajte onda brzo URL tokena i onda zalijepite ga dole u 'prozorcic'
7. Kada se ulogirate ,izbaciti ce sve vase statuse na sajtu i slike, pored toga imate i comment-liker (tutorijal na yt)
8. Odaberete koji ce te status i kliknete "submit" i lajkovi ce vam doci

NAPOMENA: Morate staviti status na 'JAVNO' .

To bi bilo to.

TUTovi od strane developera:
http://www.youtube.com/watch?v=q7n7YqwbBeo
http://www.youtube.com/watch?v=clPtq7BV4q8

Owner/Dev / HALILOVIĆ
Pa već si jednu temu postavio što se toga tiče, i srušena stranica, a sad dižeš opet 'istu temu' bez potrebe.
Ako neko baš hoće da koristi Autoliker (da mu je toliko stalo do like-ova, ja vjerujem da će se on potruditi kako bi našao neki koji radi nije bitno jel "STRANSKI" il' balkanski) 

I na kraju izgleda da se nekima život svodi na

Autoliker fb, isti princip.
H31S3NB3R6 je napisao/la:
Pa već si jednu temu postavio što se toga tiče, i srušena stranica, a sad dižeš opet 'istu temu' bez potrebe.
Ako neko baš hoće da koristi Autoliker (da mu je toliko stalo do like-ova, ja vjerujem da će se on potruditi kako bi našao neki koji radi nije bitno jel "STRANSKI" il' balkanski) :D

I na kraju izgleda da se nekima život svodi na

Autoliker fb, isti princip.
Jeste, vec sam jednu temu napisao u vezi toga, ali tema je bez razloga bila lockana, ona nek se stara obrise xD

taj sto si send autoliker je kineski, dok je ovaj balkanski al ono ae.. xD
HALILOV1C14 je napisao/la:
Jeste, vec sam jednu temu napisao u vezi toga, ali tema je bez razloga bila lockana, ona nek se stara obrise xD

taj sto si send autoliker je kineski, dok je ovaj balkanski al ono ae.. xD
Nije bitno čiji su kineski, japanski il' balkanski, kad' pogledaš i vidiš da su fake skontaš da nekim osobama jedini problem u životu je "Zašto nemam 'x' likeova?".

Kako god tebi čestitke što si se potrudio/olakšao i pomogao u rješavanju njihovih problema zv. LIKE 
Ako im je malo likeova neka kombinuju onda malo balkanske malo kineske ::Troll::
Haha, i to sto kazes kome trebaju lajkovi, kombinacija kinezi-balkanci xD

UREDJENO -> Ma da, kad su samo balkanci, teze se skonta...
Jel postoji nesto da povecam broj lajkova svoje facebbok grupe ?
Radi bas sve.. preko 200 lajkova dovodi po jednom submitu .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.