Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BHTtelecom!

207 pregleda · 10 odgovora · otvorena 13.08.2004. u 14:29

vako samo da vidim jel ko upucen u ovaj trend...vako da pitam jel ko zna o CHATU itd folovima koje je BHTtelecom izbacio kod nas na mobitele!!
np:7710-kviz
7711-CHAT
eh sad da mi neko ako zna objasni kako radi itd...to sve..taj chat jel ima kakve kanale itd...

Hvala...
Jao koja je to glupost.. z*** toga nemozes nikoga da nazoves, kad se seljaci nabace na to nepopustaju...
Chat vise ne rradi (7711)
A kviz radi.. napises Hang ili Rand na br. 7710 i et.
joj kako je mene rodjak isfuro na tom chatu... dobio sam 113 poruka u 2 sata.... jedva sam skonto kako da ugasim to sranje....
Objasnjenje (ukratko) : Imas sms server , programirash ga i kad ga napravish onda bacis u rad. Prije toga se postavi jedan tzv. ucitavac SMPT. Naime ti posaljes kljucnu rijec i on ti jednim autoservis sa server salje SMS as text.

Uskoro ce to biti na Obn Sms votingu i jos par nekih marki pa tako posto sam ja umjesan u to imam da vam javim noumbere i objasnim to.
npr. posalje sms vic na taj i taj broj i dobijes nekakav smijesan vic . VRLO LAGANO ZA SKONTAT al napravit u p**d.m.
pa...hvala vam...danas ja sam to furao i kredit mi uzelo pa sam se svadao sam nekim poslovdavcem iz BHtelecoma...da mi vrate kredit itd...et

hmm! je napisao/la:
pa...hvala vam...danas ja sam to furao i kredit mi uzelo pa sam se svadao sam nekim poslovdavcem iz BHtelecoma...da mi vrate kredit itd...et

LOL cuj svadjo se da mu vrate kredit hahahahahahhahah
ejj ovaj BH telekom je najjvecccaaa nafakaska firma u BiH !!!

imaju najvise para od svih firmi a nemogu napraviti ebeni GPRS !!

a tek da u male gradove uvedu ADSL i slicno ...
ma nije to da ne mogu... mogu oni.. ali nece... boli ih kur4c... okrecu pare... na raji... a niko im nista ne moze... sta ces.. takva je sudbina bila.. ako ti ista znaci, kcer mi se zove mahira

shOck je napisao/la:

hmm! je napisao/la:

LOL cuj svadjo se da mu vrate kredit hahahahahahhahah

pa...sta...ti je seljak !!!trazio svoje sto su mi uzeli ba...i fino su mi se izvinili i vratili i 20km izvinjenja et ...
Sve u svemu potpuni promashaj!!!!
Probajte nazvati nekoga ili poslati sms poslije 11 sati naveche!!!!
Nema shanse!!!
Nismo mi (BH Telekom) toliko dobro opremljeni!!!!
ama ja ne kontam nikako ovo ali eto !
hvala sto si se potrudio rammstein !
a vala bhtelecom moze uvest vise gprs da mogu slike u boji i melodije polifone !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.