Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

WinWin iskustva

228 pregleda · 13 odgovora · otvorena 30.09.2014. u 17:49

Kakva su vaša iskustva sa WinWinom?
Pošto sam mislio kupiti fotic preko njih.
Al seru nesto,jucer bio 920KM,jutros 990.Sad ga uopšte nema..
nemaju pola stvari sto su naveli na sajtu,bagra ko i svi na piku pa aj
mersimthebody je napisao/la:
nemaju pola stvari sto su naveli na sajtu,bagra ko i svi na piku pa aj
Sad fotoaparat 1500KM.Pa ne serem ja pare.
Biggy99 je napisao/la:
Sad fotoaparat 1500KM.Pa ne serem ja pare.
Pa imas i drugih stranica da kupis fotoaparat. imtec.ba, plus.ba, ue.ba, terabajt.ba, next.ba
orochi je napisao/la:
Pa imas i drugih stranica da kupis fotoaparat. imtec.ba, plus.ba, ue.ba, terabajt.ba, next.ba
Kralju hvala.
Nisam znao za ove stranice
Ja ne znam šta je vama i tim lafo problemima u winu?
Uredno kupovao, plaćao, sve kao navedeno, ako ne razumiješ nešto imaš kontakt te nazoveš. Odlična radnja.
Kupio komp neki dan, sve je uredu, mada vole puno da mjenjaju cijene, moja graficka sa 169 na 200 pa opet 169 pa sad 179, naruci kad je najmanja cijena i tjt... :) vazno je narucit :) ...

Dobri su, ali mi je smjesno ovo, hocu da kupim kuler za CPU i sad prvo ja narucim tx3 evo i nakon 3-4 dana ja im napisem tu narudzbu necu hocu ovu i posaljem brojeve narudzbe(ova druga narudzba je lc power cc120) i oni kazu sto niste prije rekli mi narucili ocekujte artikal u srijedu, ponekad su bezobrazni, mada nije to toliko strasno... SA SVOJIM NOVCEM MOGU DA TRAZIM I UZIMAM STA HOCU KAO I SVAKO... nedaj da te zajebu voli svako zajebat i onaj u ww i onaj u banci i na pijaci :)...
000111_ je napisao/la:
Kupio komp neki dan, sve je uredu, mada vole puno da mjenjaju cijene, moja graficka sa 169 na 200 pa opet 169 pa sad 179, naruci kad je najmanja cijena i tjt...  vazno je narucit  ...

Dobri su, ali mi je smjesno ovo, hocu da kupim kuler za CPU i sad prvo ja narucim tx3 evo i nakon 3-4 dana ja im napisem tu narudzbu necu hocu ovu i posaljem brojeve narudzbe(ova druga narudzba je lc power cc120) i oni kazu sto niste prije rekli mi narucili ocekujte artikal u srijedu, ponekad su bezobrazni, mada nije to toliko strasno... SA SVOJIM NOVCEM MOGU DA TRAZIM I UZIMAM STA HOCU KAO I SVAKO... nedaj da te zajebu voli svako zajebat i onaj u ww i onaj u banci i na pijaci ...
Iznerviram se dzabe,prvo bilo 920 (reko nije problem),danas (990)Nije problem mogu dat jos 70KM,sad udjem izbrisan taj artikal ima jedan od 1500(ako narucim taj morat cu trazit smjestaj otac ce me iz kuce istjerat.).Isto znaci sve samo sto uz taj od 1500 dobijes je***u knjigu,Ja cu njih nazvat i reci.De vi izvadite tu knjigu a meni posaljite to ostalo za 990.
meni je svaka komponenta od računara došla ispravna malo sam čekao jer matične nije bilo na stanju ali sve je kako treba 
Na eBay-u nađeš free-shipping artikal od provjerenog prodavača.. jest da malo duže čekaš ali se isplati :)
Nedy je napisao/la:
Na eBay-u nađeš free-shipping artikal od provjerenog prodavača.. jest da malo duže čekaš ali se isplati 
Dok on dodje ja cu kupit ovaj od 1500.
Nedy je napisao/la:
Na eBay-u nađeš free-shipping artikal od provjerenog prodavača.. jest da malo duže čekaš ali se isplati 
Pa ako se ošteti tokom transporta, dođe defektno ili crkne nakon nekog vremena, tuci se nogom u guzicu   .

OT : Vole zajebavati sa cijenama, meni tako jedan dan bio računar 850, sljedeći dan im poslao podatke za slanje kaže cijena 1020 i ja odustao naravno.
HARDEN je napisao/la:
Pa ako se ošteti tokom transporta, dođe defektno ili crkne nakon nekog vremena, tuci se nogom u guzicu  :r .

OT : Vole zajebavati sa cijenama, meni tako jedan dan bio računar 850, sljedeći dan im poslao podatke za slanje kaže cijena 1020 i ja odustao naravno.
Zato sam rek'o provjereni prodavač, da se ne bi desilo to..
HARDEN je napisao/la:
Pa ako se ošteti tokom transporta, dođe defektno ili crkne nakon nekog vremena, tuci se nogom u guzicu   .

J**o te patišpanja vratili ga.
http://www.winwin.ba/digitalni-foto-aparat-canon-eos-600d-18-55-is-ii-gadget-bag-300eg-1174140.html

Ništa ljudi hajmo napravit dernek,da okrenemo junicu naizvrat.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.