Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Birani pretplatnik trenutno je nedostupan?

145 pregleda · 6 odgovora · otvorena 21.09.2014. u 23:29

"Birani pretplatnik trenutno je nedostupan, molimo pokusajte kasnije"
Pokusavam nekoga nazvati ko je van drzave i moze li mi iko reći šta ovo ustvari znači?
Jel mobitel iskljucen koji zovem ili jednostavno nemoze da uhvati mrezu ili nesto ?
Ne možeš to znati. Kada je neko nedostupan to moze biti iz vise razloga (ugasen mobitel, nema signala, airplane mode)...
-Nema signala
-Ugašen telefon
-Airplane mode
Kao što ti je momak iznad napisao, al' imaš možda onu opciju da kad' mu se upali telefon/dođe mreža/ugasi airplane mode tebi dođe poruka "+3876*******" je sada dostupan.
A njemu dođe svakako poruka "Ko je zvao?" dok je nedostupan, barem to ima u BhTelecomu.
Kao što brix kaže, sve je moguće. Kada sam na kruzeru bio, moji me zvali mislili mobitel isključen, a ustvari nije bilo mreže uopšte. Bilo kako bilo, kad mobitel nema pristupa simu, dobijaš poruku birani pretplatnik trenutno je nedostupan.
H31S3NB3R6 je napisao/la:
-Nema signala
-Ugašen telefon
-Airplane mode
Kao što ti je momak iznad napisao, al' imaš možda onu opciju da kad' mu se upali telefon/dođe mreža/ugasi airplane mode tebi dođe poruka "+3876*******" je sada dostupan.
A njemu dođe svakako poruka "Ko je zvao?" dok je nedostupan, barem to ima u BhTelecomu.
Ta usluga se zove VBox.

https://www.bhtelecom.ba/2016.html
Sve u svemu svodi se na to da je vjerovatnije da nema signala na telefonu. Hvala svima
dzon_obraz je napisao/la:
Sve u svemu svodi se na to da je vjerovatnije da nema signala na telefonu. Hvala svima
pa pošalji poruku, mora doći nekad

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.