Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Koji mobitel kupiti?

272 pregleda · 19 odgovora · otvorena 25.08.2014. u 17:42

Pozdrav,

namjeravam kupiti novi mobitel. Imam 400KM. Mislio sam uzeti S3-cu pa me zanima ima li neki mozda bolji mobitel za ove pare. Pisite koji mislite da je bolji i zasto.
Hvala
Za te pare tesko da ima bolji, svi su oni tu negdje. Moja preporuka je da skupis jos nekih 50-60 KM i kupis S3 LTE   2GB RAM memorije, planiran upgrade na KitKat. Nista vise ti i ne treba.
Po meni, nema telefona do Samsunga, tako da za 400 km mozes uzeti tricu, i mislim da se neces pokajati.

Jedina marka telefona koja mi se sviđa osim samsunga je Sony, i sam imam Xperiu L , ali opet mi je Samsung vrh
iPhone 4S
Pogledaj i xperiu M2 imam je ja beton od telefona u rangu je s tim SGS3 mozda je samsung malo bolji.
Xperia SP za te pare.

Odličan telefon, a postoji i mogućnost upgrade-a na Kit-Kat.

Moj savjet ti je da skupiš još ovih 75 KM i uzmeš Xperiu Z.

http://www.univerzalno.com/proizvod/sony_xperia_z

Za te pare teško da ćeš nać bolji phone
LG Nexus 4 -> bestbuy za te pare.
Nema se sta reci, Googleov mobitel, uvijek ce medu prvima dobijati update, hardverski ce pomesti sve u cjenovnom rangu  .

Glupost je i pogledati S3 pored ovog Nexusa  
orochi je napisao/la:
iPhone 4S
Moze 4s kupiti al polovan za te pare.
Kupi polovan s4,shvatam ja da android ima super market al ima pun ku**c virusa pogoto za lika koji ne zna koji telefon da uzme tako da sumnjam da se razumijes oko fonova,Iphone je najsigurniji za one koji imaju dovoljno novca. ili skupljaj još para pa uzmi šta bolje ha ja.
Nexus 4 i miran si. 
S3 i jos bolje ako mozes LTE S3
Nexus 4 je tako rijedak na tržištu da ima veće šanse da dobije sidu nego da nađe taj mobitel nov u radnji. 

Nexus je po meni također preporuka ali i S3 prolazi. 
S3 pokusaj LTE verziju naci, 2 gb rama  Imam isti telefon evo skoro 2 godine, bez greske. Android Kit Kat na njemu radi fluidno, nikakvih problema nema 
Ja ti mogu nabaviti Samsung Galaxy Grande (nešto poput S4) za 300KM  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.