Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Samo jedan prijedlog

377 pregleda · 15 odgovora · otvorena 25.08.2014. u 10:15

Evo da skratim da ne bi pisao sad tonu teksta. Prva stvar koju bi želio da predložim je da se vrati friend lista. Zato što ovo pretplatnici što predstavlja iole neku friend listu nema nikakvog smisla jer izgleda totalno beskorisno. Neko te prati neko gleda nije ovo twitter nikakav da me iko prati uhodi stalka whatsoever nego vrlo jednostavna friend lista da bude ubačena kao što je nekad bilo i vrlo jednostavnije. Druga stvar je, kad se ode na forum (ovo je tipa bug neki da ne bi dizao 2 teme) pišu dva broja (prvi je broj tema, drugi broj odgovora bar pretpostavljam). Moglo bi se dodati gore opis da prvi broj predstavlja broj tema, a pak drugi broj, broj odgovora. Eto to bi bilo to ukratko.
Ako sam dobro shvatio ovo drugo, opet, nekako mi je logičnije da je trocifren broj tema a četverocifren broj postova (bar kod mene), obratno nekako ne ide...
Pretplatnici su praktički modifikovana verzija friendlista ako ne želiš da te neko prati block i to je to...Nema se šta tu mjenjati , jest da su stari profili izgledali ljepše al šta je tu je..
Hoćemo stare profile nazad!  
wrathful je napisao/la:
Pretplatnici su praktički modifikovana verzija friendlista ako ne želiš da te neko prati block i to je to...Nema se šta tu mjenjati , jest da su stari profili izgledali ljepše al šta je tu je..
A šta ako jednostavno želim samo da imam friendlistu koja nije modifikovana i koja nema veze sa praćenjem? Treba praćenje i friendlista biti zasebno kao što fb ima follow i friendlistu. To su potpuno dvije različite stvari. Friend lista pokazuje listu prijatelja, a pretplatnik pokazuje nekog ko tebe prati tipa tvoje postove, komentare i slično.
SAJDER je napisao/la:
A šta ako jednostavno želim samo da imam friendlistu koja nije modifikovana i koja nema veze sa praćenjem? Treba praćenje i friendlista biti zasebno kao što fb ima follow i friendlistu. To su potpuno dvije različite stvari. Friend lista pokazuje listu prijatelja, a pretplatnik pokazuje nekog ko tebe prati tipa tvoje postove, komentare i slično.
e bas tako :/ Ajde dajte vote da izglasamo vracanje liste
SAJDER je napisao/la:
E pa drug slušaj ti mene,nemoj onda bezveze da postavljaš teme za to se obratiš brutalu i on ti sve objasni ha ja.Ne kontam kakve razlike friendlist follow list isti mi vrag..Garant ovi što te prate ,prate ti postove svaki dan..Nije ovo ni facebook ni twitter...
Ne vjerujem bas da ti je to najveci problem u zivotu. Ima precih stvari o kojim treba da se brines.
biggiepk je napisao/la:
i tata bi sine
biggiepk je napisao/la:
Mislim da je u toku rad oko stavljanja starog izgleda profila,hoce li to biti u default opciji ili u sklopu novog skina ostaje da se vidi  
Wertu je napisao/la:
Mislim da je u toku rad oko stavljanja starog izgleda profila,hoce li to biti u default opciji ili u sklopu novog skina ostaje da se vidi  
e ovo cekam 
Dobri prijedlozi, podrzavam.
Nije to nista veliko, ali ovi tzv. 'subskrajberi' su nepotrebni, nije potrebna nikakva modifikacija, treba biti to sto jeste.
That's my opinion, nije to nista veliko, ali moglo bi se srediti.
abblle je napisao/la:
Ne vjerujem bas da ti je to najveci problem u zivotu. Ima precih stvari o kojim treba da se brines.
Samo tako brate moj, islam u srcu
Wertu je napisao/la:
Otkad je to 'u toku' LOL

Ko da prave novi Framework a ne stare profile.
abblle je napisao/la:
Ja se divim kako si ti uspio da nafarmaš skoro 4k postova koliko su besmisleni.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.