Diskusija
U kanti
[Stream] iDentity - LoL
251 pregled · 14 odgovora · otvorena 16.08.2014. u 20:35
Jesi smotan, pa bar ugasi ovaj frame sa loading screena, kako se vec zove...nista se ne vidi
Gdjes ba strimat kada sad Dzavid strima xd
Bolje kod Dzavida gledati HAHAHAH
Post dobio šamar od miire
AdemINHOO je napisao/la:
AdemINHOO je napisao/la:
Ne šlagiraj se ovde majke ti.
AdemINHOO je napisao/la:
NOXA je napisao/la:
Zar ti znaš išta o lolu kako ja znam nisi prošao ni tutorial.
AdemINHOO je napisao/la:
Varaš se krenuo sam igrati ima 2 dana i ovo gore sto sam pisao sam se naravno zezao

Momak streama koga boli hojdan što se tebi ne gleda on vec dzavid?
AdemINHOO je napisao/la:
Odgovor: Jel negdje u GAMERS.ba pravilniku postoji pravilo da samo 1 clan smije streamat? Ne. Tako da se ne pravi retardiran

2. Recenica: Bolje kod Dzavida gledati
Odgovor: Ma jarane boli me ku**c hoćeš ti gledati Dzavida ili mene. Ja nemam nista protiv Dzavida a sumnjam da on ima nesto protiv mene takodjer. Cak sam usao na njegov stream da bi imao +1 viewera, jer mi nije belaj. A isto mislim da je i on uradio jer ne znam jel ovaj twitch viewer list tocan. Ja nisam digao temu zbog tebe ..
LP.
Brate moj bio sam upaljen kod obojice i to gore sto sam pisao je obicna šala ali eto vi to niste shvatili kao šalu. Šta je tu je, eto izvinjavam se ako sam Vas uvrijedio.
Ma.. udri' ga ultom šjoj..
dzavid maina support, identity igra sve. Tako da ko voli vise support ide dzavidu a ostali njemu.
Nema tu nikakvog hejta, obojica se trude
Nema tu nikakvog hejta, obojica se trude
Moram bindat na Game Overlay tipku neku, bio spusten OBS nisam vidio da je loading screen overlay -.-
Momak se naravno malo našalio jer DZAVID već odavno strima i najpoznatiji je trenutno ovdje, a ovo nije normalno kako se ova djeca primaju, pogotov ovaj Cenzurisan ( inače pro ).
Mukekee je napisao/la:
Momak se naravno malo našalio jer DZAVID već odavno strima i najpoznatiji je trenutno ovdje, a ovo nije normalno kako se ova djeca primaju, pogotov ovaj Cenzurisan ( inače pro ).
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.