Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Viber-User photos ?!

138 pregleda · 8 odgovora · otvorena 17.07.2014. u 14:51

Pozdrav, imam pitanje, veoma bi mi znacilo da mi date tacan odgovor.
Na telefonu imam folder Viber-media i tu 2 foldera: User photos i Viber photos.
Zanima me, u folderu USER PHOTOS slike koje se snimaju, da li sam se ja morao dopisivati s nekim da bi mi snimilo njegovu sliku, ili ga imati u kontaktu. I da li moze on sam da snimi neciju sliku sa vibera iako ga nikad nisam dodavao???
Pomozite molim vas!
Kod mene ima samo folder Viber Images, tog drugog nema dopisivao se ja ili ne ?
MCMXLVI je napisao/la:
Kod mene ima samo folder Viber Images, tog drugog nema dopisivao se ja ili ne ?
Postoji folder user photos u kojem se slike same snimaju sa vibera od drugih korisnika, a mene zanima da li moram imati neke korisnike kao prijatelje na viberu da bi snimilo njihovu sliku, na kom principu telefon sam snjima slike sa vibera u tom folderu - USER PHOTOS
jopa95 je napisao/la:
Postoji folder user photos u kojem se slike same snimaju sa vibera od drugih korisnika, a mene zanima da li moram imati neke korisnike kao prijatelje na viberu da bi snimilo njihovu sliku, na kom principu telefon sam snjima slike sa vibera u tom folderu - USER PHOTOS
To ti ne bi znao reci, kazem ti kod mene nema tog foldera i nista se ne snima osim slika koje se salju na chatu 
1. Kontakti iz telefonskog imenika koji su povezani sa Viberom, njihove slike će biti sačuvane u user photo folderu.
Tj. ako ima ili je nekad imao Viber account njegova će se user photo slika sačuvati.

2. Ako si bio negdje u grupnom chatu sa nekim osobama koje ti nisu u viber kontaktima, njihove slike će ti se sačuvati u taj folder.

3. Ako bilo koji od navedenih kontakta promjeni svoj Viber user sliku onda će ti se ta slika sačuvati.

c/p answers.yahoo

Post dobio aplauz od ladyx_509

zoodark je napisao/la:
1. Kontakti iz telefonskog imenika koji su povezani sa Viberom, njihove slike će biti sačuvane u user photo folderu.
Tj. ako ima ili je nekad imao Viber account njegova će se user photo slika sačuvati.

2. Ako si bio negdje u grupnom chatu sa nekim osobama koje ti nisu u viber kontaktima, njihove slike će ti se sačuvati u taj folder.

3. Ako bilo koji od navedenih kontakta promjeni svoj Viber user sliku onda će ti se ta slika sačuvati.

c/p answers.yahoo

A bi li mi znao odgovoriti, da li npr. ako sam nekada imao u kontaktu neku osobu, pa je izbrisao, da li mi njene slike isto sacuva u tome folderu iako je nemam u prijateljima niti imeniku?
jopa95 je napisao/la:
A bi li mi znao odgovoriti, da li npr. ako sam nekada imao u kontaktu neku osobu, pa je izbrisao, da li mi njene slike isto sacuva u tome folderu iako je nemam u prijateljima niti imeniku?
Da, sačuva ih, tako sam pročitao.
jopa95 je napisao/la:
trebalo bi da je sacuvano sad zavisi sve od fona do fona kod mene nesto viber zeza imaju samo neke slike :S
Čim dodaš ja mislim sačuvaj u user photos, a u taj drugi folder kad ti neko pošalje sliku preko vibera 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.