Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba Python tutorial #1

309 pregleda · 8 odgovora · otvorena 13.07.2014. u 14:23

Odradio sam prvi tutorial za python. U prvoj "epizodi" sam pustio editovanu verziju moje prezentacije koja se može naći na nekim od mojih tema i odgovora. Zašto u prvoj verziji nema programiranja u Pythonu? Vodio sam se mišlju da ne znaju svi koji gledaju šta je programiranje, kako ono funkcioniše i kakav je to programski jezik Python. Nadam se da nisam pogriješio.

https://www.youtube.com/watch?v=wysy2BOTL7s

P.S. ako i postoje neke gramatičke greške napravljene su u brzini jer sam u stisci s vremenom ovih dana.

P.P.S. u sljedećoj epizodi ćemo se baviti osnovama Pythona. Svi kodovi će biti "ostavljeni" i na pastebinu tako da ih možete pregledati detaljnije. Svaki kod i linija će biti detaljno opisani.
Wow svaka čast,ovo dobro dođe! Fino skroz,za svaku pohvalu!
FoxSin je napisao/la:
Wow svaka čast,ovo dobro dođe! Fino skroz,za svaku pohvalu!
Hvala  Možda će prva epizoda biti dosadna onima koji su imali doticaja s programiranjem i drugim programskim jezicima, ali moramo misliti i na one apsolutne početnike  

Post dobio aplauz od miire

Raduje me sto je krenulo ovo sa yt..Dobra prva epizoda ,bit ce ovo super stvar.
Ako je netko zainteresiran, lako se ubacim u ovo i s tutorijalima što se tiče matematike, baza podataka (SQL) ili Linux (osnovne naredbe tipa cd, ls, etc), ili biločega drugoga.

Nemoj me razočarati Brix što se tiče ovoga i programiranja, pa ubit ću te 
svaka čast, volim kada ljudi opravdaju povjerenje koje im ukažem! Brix je jedan od takvih, malo je obećao a puno je pružio.
Svaka cast. Ako mozes stavi u deskripciju i download link Pythona, kako, koji instalirat i sl., posto idemo od samog pocetka
IsmarX je napisao/la:
Svaka cast. Ako mozes stavi u deskripciju i download link Pythona, kako, koji instalirat i sl., posto idemo od samog pocetka
Sve to ide u sljedećoj epizodi, no sikiriki, detaljisat ću 

Hvala brutale na lijepim riječima  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.