Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Winrar Pomoc Password

0 pregleda · 5 odgovora · otvorena 19.07.2007. u 21:48

Pozz

E ovako skinuo sam nest sa neta i zapakovano je u winrar ali problem je u tome sto ne mogu da ga extrctujem jer trazi da ukucam pass.Pa sada jel moze da se nekiz zaobilaznim putem extractuje , da skinem to ili program neki koji ce pomoci.

AJ plss dajem 5 jadnih bodova
Tesko da ces uspjeti to extractovati osim ako ne znas password,imao sam slicne probleme,ali nema sanse da se to extractuje osim ako ne provalis pass preko rar password recovery-ja,ali i tako su ti male sanse jer proces trazenja passa preko recovery-ja moze trajati i po 3 dana i opet na kraju da nista ne nadje!
Hm... Zavisi sa koje si stranice skidao, ali vecinom je pass za te rar fajlove upravo link te stranice (pogotovo ako je nesto warez u tim rar-ovima), eventualno odi tu gdje si skinuo i pogledaj, trebalo bi da pise pass za otvaranje.
e ovako. skini sa interneta program zip password recovery. kad ga ukljucis,izaberes arhivu koju oces probiti. pritisni start ili tako nesto,ne sjecam se tocno. tada ce ti zip passwod recovery pokusati pronaci password za tvoju arhivu, sto se tice vremena,nemora znacit,ako odaberes opciju da sifra nema vise od 6 slova,proces ce se zavrsit relativno brzo iako u dnu pise da ce trajati nekoliko dana. Nadam se da sam ti pomogo
da je zip moglo bi se... a posto je rar moze se samo preko brute-force sistema tj. isprobavanja milion passworda i to bi dooosta potrajalo... tako ti je najbolje da probas ukucati taj sajt odakle si skinuo ili da pogledas na njemu jos jednom...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.