Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 100 bodova

[PayPal]Potrebna pouzdana osoba

240 pregleda · 7 odgovora · otvorena 01.07.2014. u 15:42

Pozdrav.

Potrebna mi je POUZDANA osoba sa foruma koja treba da primi novac na svoj PayPal sve je legalno.

Radi se o iznosu od 20€ kada osoba primi novac uzet ce sebi 5KM od tog iznosa,a ostatak bi trebala upaltiti meni na karticu (VisaELECTRON debitna kod Raifaissen banke otvorena).

Uz to ide ovih 100 boba.

Znaci molio bih ove pouzdane osobe Mireta znam za njega samo i ko jos ima a da je pouzdan.

Hvala,hitno je ako moze sto prije.
Jel ti lakse da se i ti usput registrujes na paypal, i ostane ti petak u dzepu, a i za ubuduce ? 
fusion_ je napisao/la:
Jel ti lakse da se i ti usput registrujes na paypal, i ostane ti petak u dzepu, a i za ubuduce ? 
Registrovati cu se ja na PayPal samo ne mogu trenutno.

Karticu otvorio nedavno,tako da nemam jos nista kesa na njoj, nisam jos uplatio.Znaci kada mi legne ovaj novac,otvoriti cu PayPal.
A znas da na paypal ta osoba kad uplati tih 20 eura evo uzet cemo primjer danas.

Ukoliko ne klikne na "Confirm Receipt" taj novac ce stajati na pending balance do sljedeceg mjeseca tj 1.8 nakon toga cekas kraj mjeseca, jer na kraj mjeseca paypal prebacuje pare na karticu ( mozes ti i prije ali ce ti napltit 5$ ) . Kad ti prebace pare na karticu 1.9 moras cekat desetak dana da transakcija bude zavrsena i pare dostupne za dizanje . To ti dodje tamo 10.9 ..

U idealnom slucaju ako osoba kad prebaci pare klikne na "konfirm receipt" onda ti pare mogu poslati 10.8  
lauferr je napisao/la:
A znas da na paypal ta osoba kad uplati tih 20 eura evo uzet cemo primjer danas.

Ukoliko ne klikne na "Confirm Receipt" taj novac ce stajati na pending balance do sljedeceg mjeseca tj 1.8 nakon toga cekas kraj mjeseca, jer na kraj mjeseca paypal prebacuje pare na karticu ( mozes ti i prije ali ce ti napltit 5$ ) . Kad ti prebace pare na karticu 1.9 moras cekat desetak dana da transakcija bude zavrsena i pare dostupne za dizanje . To ti dodje tamo 10.9 ..

U idealnom slucaju ako osoba kad prebaci pare klikne na "konfirm receipt" onda ti pare mogu poslati 10.8  
Zar PayPal ne radi withdraw unutar prva 3 dana novog mjeseca ?  

Danas je 1.7
Ko ti kaze da trebas 10 dana cekat da ti pare legnu na karticu poslije withdrawa?
Druze vec si zakasnio, prvog automatski paypal salje na karticu. Posto je vec to proslo znaci morao bi da platis 5$ da prebacis pare manualno ili da cekas mjesec dana. Sve u svemu potrebno je od 5-7 dana da stignu pare na karticu kada kliknes withdraw.
BloodSeeker je napisao/la:
Druze vec si zakasnio, prvog automatski paypal salje na karticu. Posto je vec to proslo znaci morao bi da platis 5$ da prebacis pare manualno ili da cekas mjesec dana. Sve u svemu potrebno je od 5-7 dana da stignu pare na karticu kada kliknes withdraw.
Nista onda je***i ga 

Hvala vam za info 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.