Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Laptop sa pik.ba

202 pregleda · 10 odgovora · otvorena 01.07.2014. u 12:29

Djeste ljudi 

Potreban mi je neko da mi pomogne u trazenju low config laptopa.Laptop mi je potreban samo za gledanje filmova,mozda ponekad i surfanje netom,ali nista puno.Do koliko para bi se ovo moglo kupiti znaci da sluzi za samo ove dvije funkcije, i ako neko ima neki link neka bude slobodan da proslijedi 

Hvala unaprijed 
Koliko si ti voljan dati za takav laptop ?
Mageizzy je napisao/la:
Koliko si ti voljan dati za takav laptop ?
Koliko god treba,ali ponavljam SAMO ZA POVREMENO SURFANJE,GLEDANJE FILMOVA I DA IMA ISPRAVAN PUNJAC,nista vise jer stvarno nemam ideje koliko bi to kostalo.. 
Madoxx je napisao/la:
Koliko god treba,ali ponavljam SAMO ZA POVREMENO SURFANJE,GLEDANJE FILMOVA I DA IMA ISPRAVAN PUNJAC,nista vise jer stvarno nemam ideje koliko bi to kostalo.. 
Nije sa pik-a, ali imaju besplatnu dostavu  .

https://www.shop.imel.ba/artikal/laptop-hp-255-g2-15-6-f0z73ea

Lenovo ima samo 2GB RAM-a, tako da... 
Madoxx je napisao/la:
ma ja 500KM za gledanje filmova,nisam u tolikoj mjeri mislio da cjena nije bitna hahah 

A i ne mora biti nov 
A iskreno ja ga nikad polovna ne bi kupio, jer ces uvijek uzeti stvar koja je stara 3-4-5 godina, pa ti kako hoces, ovdje imas garanciju, novo je, baterija drzi samo tako, jer cpu trosi svega 9W na opterecenju  .
brick je napisao/la:
A iskreno ja ga nikad polovna ne bi kupio, jer ces uvijek uzeti stvar koja je stara 3-4-5 godina, pa ti kako hoces, ovdje imas garanciju, novo je, baterija drzi samo tako, jer cpu trosi svega 9W na opterecenju  .
Ne bi ni ja nikada kupio,ali ne treba za mene za kolegu,fazon je sto nema puno OCUVANIH a polovnih laptopa.Evo gledam po piku 10 stranica proso nit specifikacija nit kakve garancije nit slika.Neki napisu ponesto dole i to je sve:
BlutuSHshfu ne radi
uesbe Radi

Amin znaci 
ma brate imas po 150-250 km solidnih ako ces za te navedene stvari samo i samo polovno uzimaj pusti ove supljake sto bacaju
Ovo sto on trazi moze se naci za 200-300 km sta mu nudite jace kad mu ne treba...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.