Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

3d filmovi

181 pregled · 17 odgovora · otvorena 29.06.2014. u 21:32

NIje bitno kakve su ti naocale vec kakav ti je monitor? msm koji?
Pa da je moguće samo kupiti naočale od 12KM ne bi ljudi proizvodili 3D TV...
I ja imam iste takve samo sa dijoptrijom sve vidim ne brigaj :P
sh0ck je napisao/la:
Ma mozes, ne samo gledati, cak mozes i igre..
Uzmi te 3D naocale, sjedi pred TV ( mora biti guzonja onaj stari) novi ovi rijetko koji popdrzava 3D.. Znaci samo stavis naocale i gledas u bilo koji monitor ti ces vidjeti 3D.. Dacu ti ja jedne imam viska, dobio uz tv kad sam kupio, pa kad ti dodje neko pa mu pokazes 3D i zajedno uzivate :)
sh0ck je napisao/la:
Pa kako onda u kinu gledas? 

@ontopic

Ako je film 3D mozes bez problema gledati na bilo cemu. Zamraci sobu,nabij naocale i uzivaj. Ovi sto ti govore da ti treba 3D tv pojma nemaju sta 3D televizori rade.
Pa sigurno da mozes gledati odnosno da ces mozda dobiti nekih 80% 3D efekta.Jer koliko se sjecam davno nekad su na OBNu pustili onaj film Spy Kids 3D cak i preko onih papirnih "3D naocala" dobijao se efekat  
skines neki film i instaliras kmplayer ovaj novi jer on ima podrsku za 3d i nastimas sebi na monitoru i naravno kupis naocale za 3d

vidi na netu ima dosta tutorijala
pura je napisao/la:
Pa kako onda u kinu gledas? 

@ontopic

Ako je film 3D mozes bez problema gledati na bilo cemu. Zamraci sobu,nabij naocale i uzivaj. Ovi sto ti govore da ti treba 3D tv pojma nemaju sta 3D televizori rade.
mozes gledati ovakav 3d

ali 3d za koji sluze te naocale ne moze na svakom monitoru jer on koriste metodu polarizacije svijetlosti a to ne moze svaki monitor i ti nemas pojma sta 3d televizori rade
iMZ je napisao/la:
mozes gledati ovakav 3d

ali 3d za koji sluze te naocale ne moze na svakom monitoru jer on koriste metodu polarizacije svijetlosti a to ne moze svaki monitor i ti nemas pojma sta 3d televizori rade
Prosvjetli nas, da i mi nesto naucimo.
iMZ je napisao/la:
mozes gledati ovakav 3d

Cuj to, svasta...
Haha, de nam jos malo pojasni xD
pura je napisao/la:
Pa kako onda u kinu gledas? :r

@ontopic

Hahah mozes gledat spy kids 3d iz osamdesetpete, cuj kako se u kinu gleda, sta mislis da oni tamo preko grafoskopa opucaju film na zid i eto?

Svasta i ovdje cut, cuj 3d filmovi sa papirnim naocalama
hhaarree je napisao/la:
Hahah mozes gledat spy kids 3d iz osamdesetpete, cuj kako se u kinu gleda, sta mislis da oni tamo preko grafoskopa opucaju film na zid i eto?

Svasta i ovdje cut, cuj 3d filmovi sa papirnim naocalama
Nije jarane. Oni u kinima imaju nova, nevjerovatna 3D platna koja se oblikuju da bi dobio 3D efekat.
pura je napisao/la:
Nije jarane. Oni u kinima imaju nova, nevjerovatna 3D platna koja se oblikuju da bi dobio 3D efekat.
Aha

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.