Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

Hackers

760 pregleda · 18 odgovora · otvorena 18.07.2007. u 00:53

Nemam bodova za ponudit stoga ko je samo ovdje radi bodova nek se nejavlja...naime treba mi link da skinem film Hackers prvi dio..trazio sam na googlu vec odavno al samo neki shit izbaci.nasao mi je cak jednom i ja skino 700MB kad ono hackers 2 dio..treba mi kec..ktnxbye
Znam da ima na youtubeu ali ne cijeli dio cini mi se.....
Da ne otvaram temu, dajte mi link za skidanje tih filmova ( moze torrenti ) i koji je najbolji program za torrente ?
ch1p je napisao/la:
Znam da ima na youtubeu ali ne cijeli dio cini mi se.....

Jesil ti poludio ? joj kako gluposti lupetas
               f4nt0mxdc0 je napisao/la:
Jesil ti poludio ? joj kako gluposti lupetas

http://youtube.com/watch?v=U289pauevUk

eto ti taj link vidi i sa strane desno imal sta ja mislim da je to to ....

nadam se da sam ti pomogao,,,a da skines ovaj klip na racunar

http://www.keepvid.com i samo kopiraj link,.,.

Post dobio šamar od abasi

pusti debile nisam veceras kuci..al kad dojdem stavit cu ti ja film na rapidshare
               Distr.st0k3 je napisao/la:
pusti debile nisam veceras kuci..al kad dojdem stavit cu ti ja film na rapidshare

napices se ti veceras, a kaces to postavit ***a pitaj
               h1p je napisao/la:
napices se ti veceras, a kaces to postavit ***a pitaj

bjeri dan te j**o sto nedojdete da igramo malo nigdje vam veze
Kinetix ako nemas sta pametnije da kazes osim da sam ja glup sto sam pomogao momku da nadje film,onda nema potrebe ni da odgovaras zar ne ? Sto manje budes pisao odgovore koji ne pomazu nikome osjecaces se pametnije

Da si napisao recimo kako da neko podesi klijent da mu skida brze... onda bi razumio sto si uopste odgovarao... lako je nekom ko ima 3 + mbita dload da prica nesto,i shvati da tvoj post moze samo da pokrene flame i svadju posto nikom ne pomaze...spusti se na zemlju idiote...
               marconi je napisao/la:
Kinetix ako nemas sta pametnije da kazes osim da sam ja glup sto sam pomogao momku da nadje film,onda nema potrebe ni da odgovaras zar ne ? Sto manje budes pisao odgovore koji ne pomazu nikome osjecaces se pametnije

Da si napisao recimo kako da neko podesi klijent da mu skida brze... onda bi razumio sto si uopste odgovarao... lako je nekom ko ima 3 + mbita dload da prica nesto,i shvati da tvoj post moze samo da pokrene flame i svadju posto nikom ne pomaze...spusti se na zemlju idiote...

ej pusti ga
ovaj torent nikako da odapne da pocne skidati
tako da skidam preko rapida...tnx
               armany je napisao/la:
ej pusti ga
ovaj torent nikako da odapne da pocne skidati
tako da skidam preko rapida...tnx

Jedini rapid problem je ako nemas premium , poslije svakog downlada moras cekati fajl koji si skinuo npr 100 mb = cekas 100 minuta da dalje downloadujes ..
Nabavi premmy
               Rev. je napisao/la:
Jedini rapid problem je ako nemas premium , poslije svakog downlada moras cekati fajl koji si skinuo npr 100 mb = cekas 100 minuta da dalje downloadujes ..
Nabavi premmy

ili nabavi proxy switcher !
idoli ytube ne sadrzi klipove dulje od cenera minuta, jedino ak ih neko nije potpiso ili nema neku vezu sa njima

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.