Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WinWin iskustva

95 pregleda · 3 odgovora · otvorena 27.06.2014. u 19:09

Pozdrav,

Namjeravam uzeti računar u winwin-u jer imaju dosta pristupačne cijene za razliku od ostalih. Malo sam googlao i naišao na iskustva kupaca iz Srbije, tj. winwin.rs i pročitao sam par komentara gdje raja piše kako nije zadovoljna sa uslugom, komponentama, kako su radnici "informatički nepismeni", itd.
Sad mene zanima, ako je neko uzimao komponente u skorije vrijeme, kakva je situacija u Sarajevu što se tiče winwin-a, jesu li 100% ispravne komponente, koliko se čeka računar da se sklopi, kakva je situacija sa servisom i tako te stvari.

I još sam negdje pročitao da na stranici winwin.ba nisu tačne cijene već se na to dodaje 17% pdv-a i carine jer se moraju dostaviti komponente iz Srbije.

Unaprijed hvala 
Naš winwin u rajvoSa momak je znaci za 5. Kupio ja pogrešan ram on je meni izašao u susret i ponudio kuciste ili pare uzeo ja kuciste i 30 km. I još mi sve on sastavio 4free. Stvarno momci su odlicni ovi kod nas, izlaze u susret. Uzimao graficku i ram i kuciste i hdd kod njih povoljne cjene po meni samo reci ako ti nešto baš treba sedmicu prije imat ceš to.
Ja sam im slao mail i rekli su da su cijene takve kao i sa sajta. Preko 400KM je besplatna dostava tako da su povoljni ako je tako, cijene u rangu sa pikom, čak i jeftinije a još je i prava radnja a ne kao oni što u garaži radnju imaju.
Valjda je neko kupovao nešto kod njih u skorije vrijeme pa kaže iskustva   .
2x mi slali NOVU pokvarenu plocu,treci put otiso izbogaro se ondje i natjero ih da mi oni sklope komp ... moje iskustvo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.