eh ovako imam problem imam graficku gforce 8600GTS superclocked i procesor amd athlon x2 5200+. I sad kada igram cs-a krecem se sve mi normalno malo malo pa mi zatrokira, vsync mi iskljucen, al opet kad hodam malo malo pa mi zatrokira ne kontam to kako. Pls help ako zna ko.
Diskusija
zastane
0 pregleda · 12 odgovora · otvorena 17.07.2007. u 23:45
Izvini da ti nije lag
Znaci konekcijski problem a ne do graficke====
Jeli samo u cs-u stopa ili stane i u drugim igrama

Znaci konekcijski problem a ne do graficke====
Jeli samo u cs-u stopa ili stane i u drugim igrama
Jesi li probao reinstalirat drivere...JA mislim ipak da je to pregrijavanje graficke najvjerojatnije (malo teze ali mozda i procesora) pa otvori kuciste i malo ocisti...a i napajanje provjeri...skini neki program za mjerenje temperature pa vidi jeli se sto grije!! (speedfan recimo)
Jesi li probao reinstalirat drivere...JA mislim ipak da je to pregrijavanje graficke najvjerojatnije (malo teze ali mozda i procesora) pa otvori kuciste i malo ocisti...a i napajanje provjeri...skini neki program za mjerenje temperature pa vidi jeli se sto grije!! (speedfan recimo)
play4fun je napisao/la:
tek comp kupio cistit i otvarat ne mogu radi garancije. sad cu skinut taj za mjerenje temperature da vidim
| Jesi li probao reinstalirat drivere...JA mislim ipak da je to pregrijavanje graficke najvjerojatnije (malo teze ali mozda i procesora) pa otvori kuciste i malo ocisti...a i napajanje provjeri...skini neki program za mjerenje temperature pa vidi jeli se sto grije!! (speedfan recimo) |
tek comp kupio cistit i otvarat ne mogu radi garancije. sad cu skinut taj za mjerenje temperature da vidim
a7e je napisao/la:
evo ti link http://www.almico.com/sfdownload.php
| tek comp kupio cistit i otvarat ne mogu radi garancije. sad cu skinut taj za mjerenje temperature da vidim |
evo ti link http://www.almico.com/sfdownload.php
temperatura oko 40 stepeni konekcija mi je lokosoft cabel ping 30
a7e je napisao/la:
to je normalna temperatura procesora..a graficke i HDD-a ??
Zastaje li ti tako i na drugim igricama ??
Ako je onda bih ja na tvom mistu reinstlairao drivere..skini najnovije..iako je komp nov
| temperatura oko 40 stepeni konekcija mi je lokosoft cabel ping 30 |
to je normalna temperatura procesora..a graficke i HDD-a ??
Zastaje li ti tako i na drugim igricama ??
Ako je onda bih ja na tvom mistu reinstlairao drivere..skini najnovije..iako je komp nov
Zadnji edit: 17.07.07 u 18:07:26
System : 37C
CPU : 45C
AOX : 46C
HDO : 37C
TEMP1 : 45C
CORE : 36C
et ovo su mi sve temperature :S
CPU : 45C
AOX : 46C
HDO : 37C
TEMP1 : 45C
CORE : 36C
et ovo su mi sve temperature :S
a7e je napisao/la:
Uredu temparature ....jel ti zastane kad igras preko neta ili.......
| System : 37C CPU : 45C AOX : 46C HDO : 37C TEMP1 : 45C CORE : 36C et ovo su mi sve temperature :S |
Uredu temparature ....jel ti zastane kad igras preko neta ili.......
ch1p je napisao/la:
ma cuo sam da su oni u mimo imali isti ovakav problem i rijesili su ga nekako i to ima ovde negdje na forumu al ja nikako ne mogu da nadjem :S
| Uredu temparature ....jel ti zastane kad igras preko neta ili....... |
ma cuo sam da su oni u mimo imali isti ovakav problem i rijesili su ga nekako i to ima ovde negdje na forumu al ja nikako ne mogu da nadjem :S
probaj izvadit ram pa ubacit opet ljepo...
iskljuci nepotrebne programe...
hmmm mislim da je bila vec tema ja sam imao isti problem
iskljuci nepotrebne programe...
hmmm mislim da je bila vec tema ja sam imao isti problem
Proba
Mass Message (Riddle Script-edited)
Mass Message (Riddle Script-edited)
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.