Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

cod 2 org key problem

80 pregleda · 6 odgovora · otvorena 26.06.2014. u 00:26

kupio sam org key i udzem na neki org server i igram pola sata i kad sam izašao kernuo na drugi org server piše " org key is in use " i kaze mi frend da restartujem modem ja to uradim i udzem na neko org server i kad sam krenuo na neki drugi server opet isto ne mogu da udzem na neki server sad ne mogu stalno restart modem kazu da se moze nastimat na modemo ili ensto pa ako moze pomoc ?
Imaš sve na OVOJ temi. 
n1msaJ je napisao/la:
Imaš sve na OVOJ temi. 
Ne lupaj svega ti. Nema tu ništa vezano za ovaj problem. Kako izlaziš iz coda? Nemoj kill proces ili nešto slično nego quit normalno..
Brix je napisao/la:
Ne lupaj svega ti. Nema tu ništa vezano za ovaj problem. Kako izlaziš iz coda? Nemoj kill proces ili nešto slično nego quit normalno..
Imao sam i ja par puta na par servera problema sa ovim al' na COD 4, nije bio org key code, i izbacivalo mi je key code in use
Odes u options i upišeš neki drugi key code, i mogao sam upadati i igrati 
n1msaJ je napisao/la:
Imao sam i ja par puta na par servera problema sa ovim al' na COD 4, nije bio org key code, i izbacivalo mi je key code in use
Odes u options i upišeš neki drugi key code, i mogao sam upadati i igrati 
Pa čovjek ima org key, pročitaj temu  
Glupost je kupovat org key za dvojku  Skini sa interneta, pečuj ga, ubaci punk buster i igraj, imaš naših 100 servera koji su relativno puni..
ne treba meni za obične server j**o to ima ovih naših BOsanskih i HRvatski al mi treba da mogu igrati CAYBERGAME ne može bez org ako neko zna da mi pomogne procitajte detaljno nije problem u org keyu novi su i nije problem u opcijama ja msm daje nesto do ip adrese sa modema dok moze samo na 1 ii zapamti mu ip adresu ne znam sta je :(

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.